1. boeken
  2. Zwarte leugens.

Zwarte leugens.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Zwarte leugens. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Zwarte leugens.

Taal

Nederlands

Bindwijze

E-book

Oorspronkelijke releasedatum

03 mei 2023

Aantal pagina’s

300

Hoofdauteur

Linda Jansma

Hoofduitgeverij

de Crime Compagnie

Editie

1

Gewicht

Omschrijving van Zwarte leugens.

Zwarte leugens is een spannend verhaal dat draait om Ruby, een razendpopulaire vlogger. Ze is al een aantal jaar bezig met het bloggen over cold cases, waarbij ze de hulp van haar volgers inroept. Haar nieuwste zaak betreft de verdwijning van een baby die dertig jaar geleden uit de kinderwagen is gestolen. Als ze opeens een vreemde reactie krijgt - "Ze is niet dood" - begint Ruby zich af te vragen wat er precies aan de hand is. Met Zwarte leugens krijgt de lezer een unieke kijk op het leven van een vlogger die geconfronteerd wordt met een mysterie dat dertig jaar oud is. Terwijl Ruby steeds dieper de zaak induikt, wordt ze geconfronteerd met een web van leugens die het hele verhaal in een nieuw licht plaatst. Wat begon als een aangrijpend verhaal over verlies, transformeert gaandeweg naar een verhaal dat vol zit met spanning en verrassingen.

Veelgestelde vragen over Zwarte leugens.

Zwarte leugens. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Zwarte leugens. is verkrijgbaar als E-book.

De oorspronkelijke releasedatum van Zwarte leugens. is 03 mei 2023. Dit betreft editie 1.

Zwarte leugens. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van .

Zwarte leugens. is uitgebracht door de Crime Compagnie. De hoofdauteur is Linda Jansma.