1. boeken
  2. Deugen voor de bühne.

Deugen voor de bühne.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Deugen voor de bühne. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Deugen voor de bühne.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

21 juni 2023

Aantal pagina’s

108

Hoofdauteur

Sander Van Dam

Hoofduitgeverij

Editie

1

Gewicht

160 g

Omschrijving van Deugen voor de bühne.

Deugen voor de bühne is een tool die je helpt om je tweets te verfijnen, zodat je een professionelere indruk maakt. De tool helpt je bij het schrijven van tweets die eruit springen in vergelijking met de rest. Of je nu een korte boodschap wilt versturen of een langere verhaal wilt vertellen, Deugen voor de bühne biedt je een aantal handige functies. Deugen voor de bühne is ontworpen om je tweets te verbeteren, zonder dat je effectief meer tijd hoeft te besteden aan het schrijven. Met deze tool kun je je tweets verfraaien door gebruik te maken van een rijke bibliotheek met sjablonen, afbeeldingen, koppelingen en hashtags. Zo kun je je tweets een persoonlijke touch geven en ze boeiender maken. Bovendien kun je je tweets ook verbeteren door gebruik te maken van de ingebouwde suggesties. De tool biedt ook een geavanceerde zoekfunctie, waarmee je de juiste woorden kunt vinden voor je berichten. Hierdoor kun je je tweet eenvoudig maken, of juist complexer als je dat wilt.

Veelgestelde vragen over Deugen voor de bühne.

Deugen voor de bühne. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Deugen voor de bühne. is verkrijgbaar als Paperback.

De oorspronkelijke releasedatum van Deugen voor de bühne. is 21 juni 2023. Dit betreft editie 1.

Deugen voor de bühne. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 160 g.

Deugen voor de bühne. is uitgebracht door . De hoofdauteur is Sander Van Dam.