1. boeken
  2. Munch Kruger 5 De terugkeer van Mia.

Munch Kruger 5 De terugkeer van Mia.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Munch Kruger 5 De terugkeer van Mia. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Munch Kruger 5 De terugkeer van Mia.

Taal

Nederlands

Bindwijze

E-book

Oorspronkelijke releasedatum

30 mei 2023

Aantal pagina’s

Hoofdauteur

Samuel Björk

Hoofduitgeverij

Luitingh-Sijthoff

Editie

1

Gewicht

Omschrijving van Munch Kruger 5 De terugkeer van Mia.

In Munch & Krüger 5 De terugkeer van Mia duik je weer in het mysterieuze leven van Mia Krüger. Een oude zaak komt aan het licht en dit dwingt Mia om haar leven opnieuw te overdenken. Terwijl ze op zoek gaat naar antwoorden, ontdekt ze een oud familiegeheim. Hoewel Mia zich voelt uitgedaagd om haar innerlijke kracht te vergroten, zal ze ook moeten leren hoe ze haar gevoelens kan verwerken. In dit deel van de reeks wordt de lezer meegenomen in het krachtige, emotionele avontuur van Mia Krüger. De verhaallijn is spannend, intrigerend en zeer gedetailleerd. De personages hebben een diepe persoonlijkheid die je helemaal meeneemt in het verhaal. Ook zijn er verschillende verrassende plotwendingen die je steeds meer betrokken bij het verhaal maken. Als lezer zal je meevoelen met Mia, haar strijd om de waarheid te achterhalen en haar persoonlijke reis naar zelfontplooiing. Munch & Krüger 5 De terugkeer van Mia is een boek dat je echt meeneemt in de wereld van Mia Krüger. Het is een fascinerende reis vol met mysteries,.

Veelgestelde vragen over Munch Kruger 5 De terugkeer van Mia.

Munch Kruger 5 De terugkeer van Mia. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Munch Kruger 5 De terugkeer van Mia. is verkrijgbaar als E-book.

De oorspronkelijke releasedatum van Munch Kruger 5 De terugkeer van Mia. is 30 mei 2023. Dit betreft editie 1.

Munch Kruger 5 De terugkeer van Mia. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van .

Munch Kruger 5 De terugkeer van Mia. is uitgebracht door Luitingh-Sijthoff. De hoofdauteur is Samuel Björk.