1. boeken
  2. Het lied van ooievaar en dromedaris.

Het lied van ooievaar en dromedaris.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Het lied van ooievaar en dromedaris. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Het lied van ooievaar en dromedaris.

Taal

Nederlands

Bindwijze

E-book

Oorspronkelijke releasedatum

26 mei 2022

Aantal pagina’s

656

Hoofdauteur

Anjet Daanje

Hoofduitgeverij

Editie

1

Gewicht

Omschrijving van Het lied van ooievaar en dromedaris.

Het lied van ooievaar en dromedaris van Anjet Daanje is een roman die de lezer meeneemt op een bijzondere reis door de tijd. Het verhaal begint in het jaar 1847 in het Yorkshire dorpje Bridge Fowling, waar het hoofdpersonage Eliza May Drayden al dood is. Ieder volgend hoofdstuk schuift een stukje op in de tijd, waardoor de lezer steeds meer leert over Eliza May's leven en werk. Een centraal thema in de roman is Eliza May's roman die tijdens haar leven verguisd werd, maar die in de loop van 170 jaar steeds meer lezers als een meesterwerk beschouwen. Naast deze roman is de enige tekst die Eliza May achterliet een aantekenboekje met geheimzinnige tekeningen, gedichten en tabellen. Deze tekst heeft Anjet Daanje gebruikt om haar roman te schrijven, waarbij ze ook veel te weten kwam over het leven van Eliza May. Het verhaal van Het lied van ooievaar en dromedaris is een liefdesverhaal over een vrouw die veel heeft meegemaakt, en die probeert haar weg terug te vinden naar het leven. Een verhaal dat de lezer meer leert over het leven, de dood.

Veelgestelde vragen over Het lied van ooievaar en dromedaris.

Het lied van ooievaar en dromedaris. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Het lied van ooievaar en dromedaris. is verkrijgbaar als E-book.

De oorspronkelijke releasedatum van Het lied van ooievaar en dromedaris. is 26 mei 2022. Dit betreft editie 1.

Het lied van ooievaar en dromedaris. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van .

Het lied van ooievaar en dromedaris. is uitgebracht door . De hoofdauteur is Anjet Daanje.