1. boeken
  2. Icebreaker.

Icebreaker.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Icebreaker. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Icebreaker.

Taal

Engels

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

19 januari 2023

Aantal pagina’s

448

Hoofdauteur

Hannah Grace

Hoofduitgeverij

Simon & Schuster Ltd

Editie

1

Gewicht

305 g

Omschrijving van Icebreaker.

Icebreaker is een TikTok sensatie! Als een competitieve kunstschaatser en een hockey team captain gedwongen worden om dezelfde ijsbaan te delen, vliegen de vonken eraf. Anastasia Allen heeft haar hele leven gewerkt om een kans te krijgen bij het Team USA. Het lijkt erop dat alles volgens plan verloopt als ze een full scholarship krijgt van de Universiteit van Californië, Maple Hills en een plek krijgt op hun competitieve kunstschaats team. Niets kan haar tegenhouden, ook niet de captain van het hockeyteam, Nate Hawkins. Als team captain heeft Nate als doel om zijn team op het ijs te houden. Dit wordt lastig als er door een faciliteiten fout beide teams gedwongen worden om dezelfde ijsbaan te delen, inclusief Anastasia, die duidelijk niet van Nate kan staan. Maar als Anastasia's schaatspartner een onzeker toekomst tegemoet gaat, zal ze mogelijk toch naar Nate toe moeten keren om haar kans te pakken. Er vliegen vonken, maar Anastasia is niet bang... want ze zou nooit iets kunnen voelen voor een hockey speler, toch?

Veelgestelde vragen over Icebreaker.

Icebreaker. is origineel uitgebracht in het Engels. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Icebreaker. is verkrijgbaar als Paperback.

De oorspronkelijke releasedatum van Icebreaker. is 19 januari 2023. Dit betreft editie 1.

Icebreaker. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 305 g.

Icebreaker. is uitgebracht door Simon & Schuster Ltd. De hoofdauteur is Hannah Grace.