1. boeken
  2. Totaal 2.

Totaal 2.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Totaal 2. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Totaal 2.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

16 mei 2023

Aantal pagina’s

800

Hoofdauteur

Marcel van Roosmalen

Hoofduitgeverij

J.M. Meulenhoff

Editie

1

Gewicht

1545 g

Omschrijving van Totaal 2.

Met de publicatie van Totaal 2 is Marcel van Roosmalen terug met meer verhalen die hij uit zijn leven als journalist heeft gehaald. Het boek bevat vooral columns, maar ook reportages die hij bijzondere ervaringen in het buitenland heeft opgedaan. Denk bijvoorbeeld aan de reportage over de verdwenen Mayavrouwen in Midden-Amerika, of de reportage over de Nederlandse militairen die aan de Afghanistanoorlog hebben deelgenomen. Naast de verhalen uit het buitenland bevat Totaal 2 ook columns over verschillende onderwerpen. Van de relatie tussen voetbal en politiek, tot de actualiteit van de toenemende verdwijning van natuurlijke habitat. Bovendien bevat het boek ook verhalen over de journalistiek en hoe die is veranderd sinds Marcel van Roosmalen begon. Met Totaal 2 biedt de auteur een interessante kijk op de wereld waarin we leven.

Veelgestelde vragen over Totaal 2.

Totaal 2. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Totaal 2. is verkrijgbaar als Hardcover.

De oorspronkelijke releasedatum van Totaal 2. is 16 mei 2023. Dit betreft editie 1.

Totaal 2. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 1545 g.

Totaal 2. is uitgebracht door J.M. Meulenhoff. De hoofdauteur is Marcel van Roosmalen.