1. boeken
  2. Tijgerlelie.

Tijgerlelie.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Tijgerlelie. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Tijgerlelie.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

30 mei 2023

Aantal pagina’s

352

Hoofdauteur

Marion Pauw

Hoofduitgeverij

Ambo|Anthos

Editie

1

Gewicht

462 g

Omschrijving van Tijgerlelie.

Tijgerlelie is een spannende roman die zich afspeelt in het kleine dorpje El Refugio, in de Pyreneeën. Het verhaal volgt de reis van de half-Spaanse Lili en haar vijf huisgenoten, die door haar oom gevraagd worden om twee maanden op zijn hotel te passen. Wat begint als een vrolijke reis, wordt al snel een gevaarlijke en spannende tocht, als een van de huisgenoten een verrassing voor de groep meebrengt: de flamboyante Monica. De sfeer wordt steeds toxischer en het loopt uit de hand. Tijgerlelie is een verhaal vol spanning, mysterie en verrassingen. Lili’s karakter wordt gevormd door de gebeurtenissen in de Pyreneeën en ze komt te staan voor een keuze die haar leven voorgoed zal veranderen. Het verhaal laat de lezer meeleven met Lili en haar reisgenoten, en geeft een inkijk in hun persoonlijke relaties. De schrijfstijl is rijk aan details en licht de verschillende karakters goed uit. Tijgerlelie is een verhaal om nooit te vergeten.

Veelgestelde vragen over Tijgerlelie.

Tijgerlelie. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Tijgerlelie. is verkrijgbaar als Paperback.

De oorspronkelijke releasedatum van Tijgerlelie. is 30 mei 2023. Dit betreft editie 1.

Tijgerlelie. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 462 g.

Tijgerlelie. is uitgebracht door Ambo|Anthos. De hoofdauteur is Marion Pauw.