1. boeken
  2. Maxime.

Maxime.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Maxime. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Maxime.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

30 maart 2023

Aantal pagina’s

256

Hoofdauteur

Jan Dijkgraaf

Hoofduitgeverij

Uitgeverij Osjato B.V.

Editie

1

Gewicht

415 g

Omschrijving van Maxime.

Maxime is een uitzonderlijk persoonlijk verhaal van Maxime Meiland. In dit boek deelt ze haar ervaringen met sexting en andere vormen van cyberpesten. Ze wil andere meiden en vrouwen inspireren en steunen door haar verhalen te delen. Maxime is een confronterend verhaal, maar ook een die hoop geeft. Maxime biedt een platform voor vrouwen om hun verhalen te delen, de kracht te vinden om hun situatie te veranderen en hun leven te verbeteren. Ze vertelt niet alleen haar eigen verhaal, maar ook verhalen van andere meiden en vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt. Maxime is een zeer krachtig boek, dat vrouwen helpt om te leren omgaan met de gevolgen van sexting en cyberpesten. Het boek is een eerbetoon aan alle sterke vrouwen die hebben gevochten om hun stem te laten horen. Maxime is het verhaal van hoop, kracht en liefde.

Veelgestelde vragen over Maxime.

Maxime. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Maxime. is verkrijgbaar als Paperback.

De oorspronkelijke releasedatum van Maxime. is 30 maart 2023. Dit betreft editie 1.

Maxime. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 415 g.

Maxime. is uitgebracht door Uitgeverij Osjato B.V.. De hoofdauteur is Jan Dijkgraaf.