1. boeken
  2. Patronen doorbreken.

Patronen doorbreken.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Patronen doorbreken. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Patronen doorbreken.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

01 juni 2012

Aantal pagina’s

200

Hoofdauteur

Hannie van Genderen

Hoofduitgeverij

Nieuwezijds B.V., Uitgeverij

Editie

1

Gewicht

295 g

Omschrijving van Patronen doorbreken.

Patronen doorbreken biedt je een kans om de oude gedragspatronen waar je zo tegen opziet, te herkennen en te doorbreken. Dit boek is geschreven door twee psychotherapeuten, Hannie van Genderen, Gitta Jacob en Laura Seebauer. Ze hebben jarenlange ervaring met het helpen van mensen bij het veranderen van hun gedragspatronen. Het boek bevat vele voorbeelden en invuloefeningen die je helpen de oorsprong van je gedragspatronen te doorgronden. Je leert ook hoe je het invloed van je gedragspatronen op je leven kunt verkennen. Door middel van dit boek leer je verschillende technieken om je gedragspatronen te veranderen en je beter te voelen. Bovendien leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en opkomen in de wereld. Patronen doorbreken is een krachtig hulpmiddel om je gedragspatronen te veranderen en je leven te verbeteren. Met de vele voorbeelden en oefeningen uit het boek, krijg je de kans om je gedragspatronen te herkennen, te begrijpen en te doorbreken. Je leert hoe je je beter kunt voelen en beter voor jezelf kunt opkomen.

Veelgestelde vragen over Patronen doorbreken.

Patronen doorbreken. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Patronen doorbreken. is verkrijgbaar als Paperback.

De oorspronkelijke releasedatum van Patronen doorbreken. is 01 juni 2012. Dit betreft editie 1.

Patronen doorbreken. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 295 g.

Patronen doorbreken. is uitgebracht door Nieuwezijds B.V., Uitgeverij. De hoofdauteur is Hannie van Genderen.