1. boeken
  2. De hulp.

De hulp.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of De hulp. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties De hulp.

Taal

Nederlands

Bindwijze

E-book

Oorspronkelijke releasedatum

15 maart 2023

Aantal pagina’s

Hoofdauteur

Freida Mcfadden

Hoofduitgeverij

VBK Lab

Editie

1

Gewicht

Omschrijving van De hulp.

De hulp is een verhaal dat je niet snel zal vergeten. De hoofdpersoon heeft een verleden dat ze maar al te graag achter zich zou willen laten en krijgt de kans om opnieuw te beginnen door te gaan werken voor de familie Winchester. Er zijn echter meer geheimen bij de familie te ontdekken dan alleen de geheimen van de hoofdpersoon. De hoofdpersoon probeert deze geheimen te negeren, maar wordt steeds meer geconfronteerd met de problemen binnen de familie. De Winchester's dochter maakt er een zooitje van en de vader Andrew lijkt steeds meer gebroken. De hoofdpersoon probeert het prachtige huis van top tot teen schoon te maken, de dochter op te halen van school en een heerlijke maaltijd klaar te maken voor het hele gezin. Maar het is een andere wereld voor de hoofdpersoon. Ze probeert te begrijpen wat er gaande is binnen de familie en wat de geheimen zijn. Er is een twist in het verhaal die je naar adem doet happen. De inloopkast, de mysterieuze verdwijningen, de geheimen die worden onthuld. Als je de hulp leest, zal je nooit meer hetzelfde zijn.

Veelgestelde vragen over De hulp.

De hulp. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

De hulp. is verkrijgbaar als E-book.

De oorspronkelijke releasedatum van De hulp. is 15 maart 2023. Dit betreft editie 1.

De hulp. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van .

De hulp. is uitgebracht door VBK Lab. De hoofdauteur is Freida Mcfadden.