1. boeken
  2. Alkibiades.

Alkibiades.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Alkibiades. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Alkibiades.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

23 mei 2023

Aantal pagina’s

900

Hoofdauteur

Ilja Leonard Pfeijffer

Hoofduitgeverij

de Arbeiderspers

Editie

1

Gewicht

1324 g

Omschrijving van Alkibiades.

Deze monumentale roman laat de lezer kennismaken met de fascinerende wereld van Alkibiades. Vol spanning wordt zijn waargebeurde verhaal verteld, waarin hij zijn idealen, strategieën en levenslange strijd aflegt. Deze verleidelijke figuur was zowel de extravagante als de omstreden politicus en strateeg van Athene tijdens de grote oorlog tegen Sparta. Alkibiades was de mooiste man van Griekenland en tegelijkertijd biseksueel en androgyn. Door de reis die de lezer meemaakt in de wereld van bijna tweeënhalf millennium geleden, wordt duidelijk hoe meer symptomen, die voor ons verontrustend herkenbaar zijn, begonnen te wijzen op het verval van de democratie. De vraag is in hoeverre Alkibiades hieraan schuldig was. Was hij de populist die de democratie heeft ontmanteld of had hij de redder van Athene kunnen zijn? Verdiep je in deze roman en ontdek het antwoord. Deze boeiende roman is een ontdekkingsreis naar het leven van Alkibiades. De lezer wordt meegenomen naar een tijd die zo anders was, maar tegelijkertijd zo herkenbaar is. Ontdek deze bijzondere figuur en zijn strijd voor de democratie. Laat je meevoeren in.

Veelgestelde vragen over Alkibiades.

Alkibiades. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Alkibiades. is verkrijgbaar als Hardcover.

De oorspronkelijke releasedatum van Alkibiades. is 23 mei 2023. Dit betreft editie 1.

Alkibiades. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 1324 g.

Alkibiades. is uitgebracht door de Arbeiderspers. De hoofdauteur is Ilja Leonard Pfeijffer.