Hoe krijg ik aardbeien vlekken uit mijn kleding?

VragenCategorie: Vlekken verwijderenHoe krijg ik aardbeien vlekken uit mijn kleding?
Avataradmin Staf asked 2 jaar ago
Denkt u dat bevlekte kleding met succes kan worden verwijderd door middel van een doe-het-zelf-project thuis, of is er een professionele stomerij voor nodig?
Avataradmin Staf replied 2 jaar ago

Breng melk aan op de vlek met een vochtige doek, wrijf in cirkels met uw hand of een oude tandenborstel. Spoel het na 15 minuten uit met water. Als dat niet werkt verwijdert u de vlek met zout gedompeld in azijn gedurende een nacht bij kamertemperatuur. Dit is voor de betere vlekken op lichtgekleurde kleding, verschillende materialen hebben verschillende behandelingen die u misschien even kunt googlen als u geen witte kleding draagt dan zou ik zeggen ga je gang en hoop op het beste!

2 Antwoorden
AvatarNoah Staf answered 2 jaar ago
Wrijf de vlek in met een halve citroen.
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
De makkelijkste manier om aardbeienvlekken te verwijderen is door een wasmiddel te gebruiken dat enzymen bevat. Enzymen zijn eiwitten die de bindingen van vlekken afbreken, waardoor ze gemakkelijk uit stoffen kunnen worden verwijderd. Als u geen wasmiddel met enzymen hebt, kunt u proberen witte azijn of citroensap te gebruiken. Deze beide natuurlijke ingredi├źnten bevatten zuren die helpen de bindingen van de aardbeivlek af te breken. Test deze oplossingen wel eerst uit op een onopvallend deel van de stof om er zeker van te zijn dat ze geen schade veroorzaken.