1. boeken
  2. De zeven zussen 1 De zeven zussen.

De zeven zussen 1 De zeven zussen.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of De zeven zussen 1 De zeven zussen. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties De zeven zussen 1 De zeven zussen.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

15 juni 2018

Aantal pagina’s

567

Hoofdauteur

Lucinda Riley

Hoofduitgeverij

Xander Uitgevers B.V.

Editie

15

Gewicht

750 g

Omschrijving van De zeven zussen 1 De zeven zussen.

De zeven zussen is een meeslepende verhaal over een bijzondere familie. Maia en haar zussen ontdekken hun verleden terwijl ze de wereld rondreizen, vol spanning, verrassingen en verdriet. Met haar karakteristieke stijl weet Lucinda Riley de emotionele en rode draad van het verhaal naar een hoogtepunt te brengen. In De zeven zussen, het eerste deel van de serie, bevat het verhaal tal van geheimen die de zussen proberen te ontrafelen. Ze worden meegenomen in een zoektocht naar hun familiegeschiedenis, die uiteindelijk een enorme invloed zal hebben op hun toekomst. De intrigerende verhalen worden verteld in een spannende setting met prachtige beschrijvingen van de landhuizen en verre reizen. Dit boek neemt je mee op een reis door de verhalen en werelden van Lucinda Riley.

Veelgestelde vragen over De zeven zussen 1 De zeven zussen.

De zeven zussen 1 De zeven zussen. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

De zeven zussen 1 De zeven zussen. is verkrijgbaar als Paperback.

De oorspronkelijke releasedatum van De zeven zussen 1 De zeven zussen. is 15 juni 2018. Dit betreft editie 15.

De zeven zussen 1 De zeven zussen. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 750 g.

De zeven zussen 1 De zeven zussen. is uitgebracht door Xander Uitgevers B.V.. De hoofdauteur is Lucinda Riley.