1. boeken
  2. Na die nacht.

Na die nacht.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Na die nacht. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Na die nacht.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

13 juni 2023

Aantal pagina’s

416

Hoofdauteur

Karin Slaughter

Hoofduitgeverij

HarperCollins

Editie

1

Gewicht

625 g

Omschrijving van Na die nacht.

Na die nacht is een meeslepende thriller van de Queen of Crime, Karin Slaughter. Deze pageturner volgt het verhaal van het FBI-agent Will Trent en de forensisch arts Sara Linton. De twee onderzoeken een reeks gruwelijke moorden op jonge vrouwen in een kleine stad in het zuiden van Amerika. Deze bloedstollende thriller speelt zich af in een onbekende stad, waar misdaad, geweld en een donkere verleden de sfeer bepalen. Als de twee rechercheurs meer te weten komen over de misdaden, moeten ze hun eigen verleden en geheimen onder ogen zien. Na die nacht onthult een jacht naar waarheid en gerechtigheid diep begraven in het verleden. Geschreven met de handige pen van Karin Slaughter, is dit een verhaal dat je niet wilt missen. Met hoofdpersonages die je kunt verzamelen, een ongrijpbare dader en een mysterie dat je tot het einde zal boeien, is Na die nacht de perfecte pageturner voor thriller fans. Laat je meeslepen door deze intense reis vol actie en avontuur, en ontdek hoe Will en Sara de moordenaar zullen achterhalen.

Veelgestelde vragen over Na die nacht.

Na die nacht. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Na die nacht. is verkrijgbaar als Paperback.

De oorspronkelijke releasedatum van Na die nacht. is 13 juni 2023. Dit betreft editie 1.

Na die nacht. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 625 g.

Na die nacht. is uitgebracht door HarperCollins. De hoofdauteur is Karin Slaughter.