1. boeken
  2. De avonturen van Rutger, Thomas en Paco Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco.

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of De avonturen van Rutger, Thomas en Paco Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties De avonturen van Rutger, Thomas en Paco Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

18 april 2023

Aantal pagina’s

64

Hoofdauteur

Thomas van Grinsven

Hoofduitgeverij

Kosmos Uitgevers

Editie

1

Gewicht

241 g

Omschrijving van De avonturen van Rutger, Thomas en Paco Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco.

Met het doeboek van Rutger, Thomas en Paco is er voor iedereen wat te beleven! De kinderen kunnen zich vermaken met deze unieke ervaring. Wat heb je nodig? Creativiteit, lef en veel plezier! Het doeboek bevat een verzameling verhalen uit de avonturen van Rutger, Thomas en Paco. Er staan verschillende leuke en spannende puzzels en opdrachten in, waarbij de kinderen op een leuke manier de wereld van Rutger, Thomas en Paco kunnen ontdekken. Tevens bevat het doeboek leuke tekeningen en activiteiten, waarmee de kinderen hun eigen avonturen kunnen creëren. Daarnaast hebben Rutger, Thomas en Paco leuke verhalen die je kunt voorlezen of laten voorlezen door de kinderen. Zo kan je samen met de kinderen het mysterie van de verdwenen halsband van Paco oplossen. Ook staan er tips in over hoe je het beste met de kinderen kan omgaan en hoe je de kinderen kunt stimuleren tot nieuwe avonturen.

Veelgestelde vragen over De avonturen van Rutger, Thomas en Paco Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco.

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco. is verkrijgbaar als Paperback.

De oorspronkelijke releasedatum van De avonturen van Rutger, Thomas en Paco Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco. is 18 april 2023. Dit betreft editie 1.

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 241 g.

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco. is uitgebracht door Kosmos Uitgevers. De hoofdauteur is Thomas van Grinsven.