1. boeken
  2. Omringd door idioten.

Omringd door idioten.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Omringd door idioten. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Omringd door idioten.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

20 december 2021

Aantal pagina’s

320

Hoofdauteur

Thomas Erikson

Hoofduitgeverij

HarperCollins

Editie

1

Gewicht

404 g

Omschrijving van Omringd door idioten.

Omringd door Idioten is een leerzame en informatieve leerboek dat u helpt een betere begrip te hebben van mensen met verschillende persoonlijkheidstypen en hoe u het beste met hen kunt omgaan. Het boek laat zien hoe we omgaan met een moeilijke situatie door de vier persoonlijkheidstypes te begrijpen. Deze persoonlijkheidstypes zijn de verliezer, de pleaser, de controller en de pleaser. Het boek gaat diep in op de verschillen tussen deze vier persoonlijkheidstypen en hoe je het beste met hen om kunt gaan. Daarnaast bevat het een stapsgewijze handleiding met tips voor hoe je vervelende situaties met deze individuen kunt oplossen. Het boek is geschreven met een luchtige en toegankelijke stijl. Er worden ook verschillende verhalen en voorbeelden gebruikt om de lezer te helpen begrijpen wat er precies gebeurt als je met deze persoonlijkheidstypen omgaat. Omringd door Idioten is een waardevolle bron van informatie voor iedereen die meer wil weten over de verschillende persoonlijkheidstypes en hoe ermee om te gaan. Het boek geeft u de kennis die u nodig heeft om uw communicatie met.

Veelgestelde vragen over Omringd door idioten.

Omringd door idioten. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Omringd door idioten. is verkrijgbaar als Paperback.

De oorspronkelijke releasedatum van Omringd door idioten. is 20 december 2021. Dit betreft editie 1.

Omringd door idioten. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 404 g.

Omringd door idioten. is uitgebracht door HarperCollins. De hoofdauteur is Thomas Erikson.