1. boeken
  2. Focus op fotografie Architectuurfotografie.

Focus op fotografie Architectuurfotografie.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Focus op fotografie Architectuurfotografie. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Focus op fotografie Architectuurfotografie.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

09 september 2021

Aantal pagina’s

224

Hoofdauteur

Jan Paul Mioulet

Hoofduitgeverij

Duuren Media, Van

Editie

1

Gewicht

618 g

Omschrijving van Focus op fotografie Architectuurfotografie.

Focus op fotografie Architectuurfotografie is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over de fotografie van architectuur. Het boek biedt brede basisinformatie over het fotograferen van architectuur, van technieken, locaties en compositie tot hoe je kunt werken met natuurlijk licht of een flitser. Bovendien biedt het boek een verscheidenheid aan praktische tips en trucs om uw fotografie naar het volgende niveau te brengen. Er wordt ook dieper ingegaan op de verschillende aspecten van architectuurfotografie, waaronder compositie, kleur, licht en texturen. Met behulp van deze informatie kunt u vervolgens uw eigen stijl ontwikkelen. Daarnaast biedt Focus op fotografie Architectuurfotografie ook tal van voorbeelden van professionele foto's, waarmee u kunt zien wat er mogelijk is als u bepaalde technieken en ideeën gebruikt. Het boek bevat ook een verzameling schitterende afbeeldingen van verschillende architectuurstijlen. Hiermee kunt u zich verder verdiepen in het onderwerp en uw fotografie verbeteren. Bovendien is er ook een webversie van Focus op fotografie Architectuurfot.

Veelgestelde vragen over Focus op fotografie Architectuurfotografie.

Focus op fotografie Architectuurfotografie. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Focus op fotografie Architectuurfotografie. is verkrijgbaar als Paperback.

De oorspronkelijke releasedatum van Focus op fotografie Architectuurfotografie. is 09 september 2021. Dit betreft editie 1.

Focus op fotografie Architectuurfotografie. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 618 g.

Focus op fotografie Architectuurfotografie. is uitgebracht door Duuren Media, Van. De hoofdauteur is Jan Paul Mioulet.