1. boeken
  2. De zeven zussen 8 Atlas.

De zeven zussen 8 Atlas.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of De zeven zussen 8 Atlas. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties De zeven zussen 8 Atlas.

Taal

Nederlands

Bindwijze

E-book

Oorspronkelijke releasedatum

11 mei 2023

Aantal pagina’s

618

Hoofdauteur

Lucinda Riley

Hoofduitgeverij

Xander Uitgevers B.V.

Editie

1

Gewicht

Omschrijving van De zeven zussen 8 Atlas.

In Atlas, deel acht van de Zeven zussen-serie van bestsellerauteur Lucinda Riley, zullen de lezers eindelijk antwoord krijgen op de vraag die iedereen al zo lang bezighoudt: waarom Pa Salt zeven prachtige meisjes uit alle hoeken van de wereld heeft geadopteerd en wat zijn ware identiteit is. Deze editie is speciaal voor de fans, want het bevat een exclusieve extra: een brief van Pa Salt aan de zussen, waarin hij zijn verhaal vertelt. Deze editie is meer dan alleen een boek. Het is een eerbetoon aan de vele avonturen die de zussen hebben meegemaakt, en het is ook een knipoog naar de liefde die Pa Salt voor hen had. De achtste editie bevat een uniek kijkje in de geschiedenis van de zussen en hun bijzondere verhaal. Het biedt de lezers een kans om te ontdekken wat er achter de geheimen van Pa Salt schuilgaat. Deze editie is een must-have voor iedere fan van de serie, en een prachtig afsluitend deel dat de verhalen van de zussen definitief in een ander licht zal stellen.

Veelgestelde vragen over De zeven zussen 8 Atlas.

De zeven zussen 8 Atlas. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

De zeven zussen 8 Atlas. is verkrijgbaar als E-book.

De oorspronkelijke releasedatum van De zeven zussen 8 Atlas. is 11 mei 2023. Dit betreft editie 1.

De zeven zussen 8 Atlas. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van .

De zeven zussen 8 Atlas. is uitgebracht door Xander Uitgevers B.V.. De hoofdauteur is Lucinda Riley.