De beste printer van 2024 - Beste printers

Laatst bijgewerkt: 30 mrt. 2024

Printers zijn een noodzakelijk onderdeel van elk kantoor, en wij hebben de perfecte printer voor uw behoeften!

We weten dat het vinden van de juiste printer moeilijk kan zijn, daarom hebben we een lijst samengesteld met de top 10 printers op de markt. Of u nu een kleurenprinter of een zwart-wit printer nodig heeft, wij hebben precies wat u zoekt.

Niet alleen behoren onze printers tot de beste in termen van kwaliteit, maar ze hebben ook een ongelooflijk betaalbare prijs. U zult nergens anders een betere deal vinden.

  1. elektronica
  2. Beste printer
Inhoudsopgave

Gerelateerde producten:

 

Top 5 printers van 2024

Als je op zoek bent naar een nieuwe printer maar je vind het moeilijk om een keuze te maken uit het grote aanbod, zoek dan niet verder! Bij ons vind je een top 10 van de beste printers die op de mark verkrijgbaar zijn.

Bij VraagEenExpert.nl hebben we uitgebreid verschillende printers met elkaar vergeleken. Op basis van diverse eigenschappen hebben we uiteindelijk een top 10 van de beste printers kunnen samenstellen. We beginnen met de top 5.

" alt="" width="400" height="400" />

1. Epson EcoTank ET-15000 - All-In-One Printer - A3

De Epson EcoTank ET-15000 is een alles-in-één printer die perfect is voor wie documenten van hoge kwaliteit in A3-formaat wil afdrukken. Deze printer maakt gebruik van EcoTank-technologie, wat betekent dat hij uiterst efficiënt is in termen van inktverbruik. Hij wordt geleverd met twee zwarte inktflessen en vier kleureninktflessen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u genoeg inkt hebt om lang mee te gaan. De ET-15000 heeft ook een duplex-eenheid voor dubbelzijdig afdrukken en ondersteunt Wi-Fi- en Ethernet-connectiviteit.

" alt="" width="400" height="400" />

2. Canon PIXMA TS5150 - All-in-One Printer

De PIXMA TS5150 is Canon's all-in-one printer die veel waar voor zijn geld biedt. De printer print, kopieert en scant en kan worden gebruikt met Wi-Fi, waardoor deze ideaal is voor elk kantoor aan huis of een klein bedrijf. De Canon PIXMA TS5150 is een snelle en efficiënte printer die resultaten van hoge kwaliteit levert. De printer is eenvoudig te gebruiken, met een eenvoudig bedieningspaneel en een duidelijk LCD-scherm. De printer heeft een stijlvol ontwerp en is verkrijgbaar in zwart of wit.

" alt="" width="400" height="400" />

3. HP DeskJet 2720e - All-in-One Printer

De HP DeskJet 2720e is een all-in-one printer die perfect is voor elk kantoor aan huis. Met afdruk-, scan- en kopieerfuncties kan deze printer al uw documentbehoeften aan. HP's ePrint technologie maakt het gemakkelijk om overal te printen, terwijl de draadloze connectiviteit u in staat stelt te printen vanaf uw mobiele apparaten. De HP DeskJet 2720e is ook voorzien van dubbelzijdig afdrukken om papier te besparen.

" alt="" width="400" height="400" />

4. HP Deskjet 2722E - All-in-One Printer - HP+

De HP Deskjet 2722E is een veelzijdige en betaalbare all-in-one printer die perfect is voor uw kantoor aan huis. Met afdruk-, kopieer- en scanfuncties kan deze printer al uw documentbehoeften aan. De HP Deskjet 2722E beschikt ook over draadloze connectiviteit, zodat u kunt printen vanaf uw laptop, smartphone of tablet. Bovendien is deze printer ontworpen om u te helpen geld te besparen en uw impact op het milieu te verminderen, dankzij energiebesparende functies zoals Instant Ink Ready en HP+ lidmaatschap.

" alt="" width="400" height="400" />

5. Canon PIXMA TS3350 - All-in-One Printer /

De Canon PIXMA TS3350 - All-in-One Printer / Zwart is de perfecte printer voor wie alles wil. Deze veelzijdige machine kan printen, kopiëren en scannen, waardoor het de ideale aanvulling is op elk kantoor aan huis of op een klein bedrijf. Het gestroomlijnde zwarte ontwerp past in elke omgeving en dankzij het compacte formaat neemt de printer niet veel ruimte in beslag.

Gerelateerde producten:

 

Nog meer goede printers van 2024

Heb je onze top 5 printers bekeken maar niet de juiste printer voor jezelf gevonden nog? Niet getreurd want we hebben veel printers getest. We hebben nog vijf andere printers voor je op een rijtje gezet.

Hoewel de nummers 6 t/m 10 bij ons iets minder goed uit de test kwamen dan de top 5 zijn ook deze printers van goede kwaliteit.

Bij VraagEenExpert.nl zullen we namelijk nooit een printer aanraden die niet aan onze wensen voldoet. Lees snel verder.

" alt="" width="400" height="400" />

6. HP ENVY Inspire 7920e All-in-One Printer

De HP ENVY Inspire 7920e All-in-One Printer is een veelzijdige en betrouwbare printer die perfect is voor elk huis of kantoor. Met afdruk-, kopieer- en scanmogelijkheden kan deze printer elke taak met gemak aan. Het gestroomlijnde en stijlvolle ontwerp van de HP ENVY Inspire 7920e All-in-One Printer is een aanwinst voor elke werkruimte.

" alt="" width="400" height="400" />

7. Epson EcoTank ET-3850 - All-In-One Printer

De Epson EcoTank ET-15000 is een alles-in-één printer die perfect is voor wie documenten van hoge kwaliteit in A3-formaat wil afdrukken. Deze printer maakt gebruik van EcoTank-technologie, wat betekent dat hij uiterst efficiënt is in termen van inktverbruik. Hij wordt geleverd met twee zwarte inktflessen en vier kleureninktflessen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u genoeg inkt hebt om lang mee te gaan. De ET-15000 heeft ook een duplex-eenheid voor dubbelzijdig afdrukken en ondersteunt Wi-Fi- en Ethernet-connectiviteit.

" alt="" width="400" height="400" />

8. Epson EcoTank ET-2850 - All-In-One Printer

De meeste mensen denken pas aan hun printer als ze hem nodig hebben. Daarom heeft Epson de EcoTank ET-2850 ontwikkeld, een alles-in-één-printer die is ontworpen voor de moderne wereld. Met zijn slanke ontwerp en gebruiksvriendelijke interface is de EcoTank perfect voor iedereen die een betrouwbare printer nodig heeft.

De EcoTank is ideaal voor kleine bedrijven of kantoren aan huis. Hij biedt draadloos printen, zodat u kunt printen vanaf uw laptop, smartphone of tablet. En dankzij de hoge resolutie krijgt u elke keer scherpe, schone afdrukken.

Het beste aan de EcoTank is dat er twee jaar inkt is inbegrepen. Dat klopt, u hoeft zich twee jaar lang geen zorgen te maken over het kopen van inkt. En als u toch inkt moet kopen, kunt u deze gemakkelijk online of in de winkel vinden en kopen.

Epson heeft een reputatie op het gebied van kwaliteit, en de EcoTank ET-2850 is daarop geen uitzondering. Hij is betrouwbaar, efficiënt en eenvoudig in het gebruik. Dus als u op zoek bent naar een nieuwe printer, zou de EcoTank bovenaan uw lijstje moeten staan."

" alt="" width="400" height="400" />

9. Brother MFC-L2710DW - All-in-One Laserprinter

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare all-in-one laserprinter? Kijk dan eens naar de Brother MFC-L2710DW. Deze printer is ideaal voor kleine bedrijven of thuiskantoren en heeft alles wat u nodig hebt om productief te blijven.

Printen, kopiëren, scannen en faxen van documenten met gemak. De MFC-L2710DW heeft een afdruksnelheid tot 27 ppm, zodat u uw werk snel gedaan krijgt. Bovendien is de printer voorzien van een ingebouwd draadloos en Ethernet-netwerk, zodat u eenvoudig documenten kunt delen met collega's.

De MFC-L2710DW beschikt ook over dubbelzijdig afdrukken, zodat u tijd en papier kunt besparen. En met het 2,7" kleuren touchscreen scherm, is het gemakkelijk om door menu's te navigeren en documenten te bekijken voordat u ze afdrukt.

Op zoek naar een all-in-one laserprinter die zowel betaalbaar en betrouwbaar is? Kijk dan eens naar de Brother MFC-L2710DW.

" alt="" width="400" height="400" />

10. Brother HL-L2350DW - Laserprinter

Op zoek naar een betaalbare, betrouwbare printer? Kijk dan eens naar de Brother HL-L2350DW laserprinter. Deze printer is ideaal voor gebruik thuis of in een klein kantoor. Hij heeft afdruksnelheden tot 30 ppm en dubbelzijdig afdrukken voor meer efficiëntie. Bovendien wordt hij geleverd met een beperkte garantie van 1 jaar en gratis online, telefonische of live chat ondersteuning gedurende de levensduur van uw product.

Conclusie over de top 10 beste printers

Printers zijn een noodzakelijk kwaad in de wereld. We hopen dat we, door u deze lijst van de beste printers te bieden, het proces van het kiezen van een printer een beetje minder pijnlijk hebben gemaakt. Houd er rekening mee dat deze ranglijsten gebaseerd zijn op onze persoonlijke meningen en voorkeuren, dus voel je vrij om het er niet mee eens te zijn in de opmerkingen hieronder! Als u uiteindelijk een van de printers in deze lijst koopt, laat ons dan weten wat u ervan vindt.

Meest gestelde vragen over de top10 printers

De beste geteste printer is de Epson EcoTank ET-15000 - All-In-One Printer - A3. De top 3 printers wordt gecompleteerd door:
  • Canon PIXMA TS5150 - All-in-One Printer

  • HP DeskJet 2720e - All-in-One Printer
  • Personaliseerde klantreizen ontwikkelen die leiden tot hogere conversieratio’s en klanttevredenheid;
  • Geavanceerde campagnes ontwerpen en implementeren die rekening houden met de voorkeuren en interesses van je doelgroep;
  • Marketingprocessen stroomlijnen en automatiseren om tijd en middelen te besparen;
  • Real-time data-analyse gebruiken om de prestaties van je campagnes te volgen en aan te passen voor betere resultaten;
  • Je marketinginspanningen integreren met sales en service teams voor betere samenwerking en bedrijfsresultaten.
Het kan natuurlijk dat voor jou wensen en eisen een andere printer de beste keuze. Maak daarom altijd zelf een goede printer vergelijking en gebruik onze top  10 als indicatie.

Ja, want wij testen alle producten in de top 10 printers onafhankelijk en uitgebreid. De posities van producten worden door niets anders bepaald dan kwaliteit en prijs van het product. We krijgen niet betaald om bepaalde producten aan te prijzen of juist lager te waarderen.

Om je een handje te helpen, hebben we voor ieder product in deze top 10 gelijk een passende webshop gekocht waar je tegen de laagste prijs dat product kan kopen. Ben je dus op zoek naar een printer, dan hoef je niet zelf een geschikte winkel te kiezen. Wij linken alleen naar winkels waar wij vertrouwen in hebben.

Wanneer wij een printer vergelijking maken om te bepalen welk product het beste is, letten we op verschillende criteria. Onder meer gebruiksgemak, levensduur, uiterlijk, effectiviteit en prijs worden meegenomen.

Een printer die gemiddeld het beste scoort voor deze factoren zetten wij op nummer 1 in onze top 10 printers.

Hoe maak je een goede printer vergelijking

Bij het maken van een printer vergelijking voor onze top 10 letten we op verschillende producteigenschappen. Een van de dingen die we onderzoeken is hoe makkelijk de printer gebruikt kan worden. Het gebruiksgemak bepaalt immers grotendeels de ervaring die een persoon heeft met een printer.

Als je zelf diverse printers met elkaar gaat vergelijken om de beste keuze te maken let dan ook op zaken als de levensduur, het design en natuurlijk prijs. De goedkoopste printer is niet altijd de beste  printer. Het liefst kies je voor een printer die de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit biedt.

Natuurlijk kan ook persoonlijk budget een rol spelen. Om deze reden nemen we in onze top 10 printers altijd printers mee in verschillende prijsklassen. Zo zal er altijd een printer tussen zitten dat binnen jouw budget past.

Disclaimer: Hoewel we onze top 10 printers met de grootst mogelijke zorg samenstellen, kan het zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien. We zijn daarnaast verantwoordelijk voor de producten die vermeld zijn op deze pagina. De links bij de producten leiden naar webshops die verantwoordelijk zijn voor de levering van het product. Koop je via een webshop die wij vermeld hebben een printer, dan ontvangen wij hier een kleine commissie voor. Wij worden niet betaald door merken of fabrikanten om hun product hoger in de top 10 te zetten. De volgorde is puur op basis van onze eigen tests en vergelijkingen.

Gepubliceerd op: 6 jul. 2022