1. boeken
  2. De Zoete Zusjes Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3.

De Zoete Zusjes Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of De Zoete Zusjes Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties De Zoete Zusjes Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

13 juni 2023

Aantal pagina’s

96

Hoofdauteur

Hanneke de Zoete

Hoofduitgeverij

Kosmos Uitgevers

Editie

1

Gewicht

344 g

Omschrijving van De Zoete Zusjes Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3.

Het grote Zoete Zusjes vakantieboek van Hanneke de Zoete is een perfecte manier om deze zomer te vullen met leuke activiteiten. Het boek is gevuld met originele proefjes, experimenten, knutsel- en tekenopdrachten, kleurplaten, testjes en natuurlijk een lekker leesverhaal. Kinderen kunnen hun eigen slijm maken, hun kennis testen met de grote weetjesquiz, een brief in geheimschrift maken en hun vriendjes, ouders, opa’s en oma’s uitnodigen voor een geweldige goochelshow. Het enorme succes van het vakantieboek is te danken aan de prachtige illustraties van Hanneke de Zoete. De vrolijke illustraties verleiden kinderen om de pagina's te bladeren en de opdrachten uit te voeren. Daarnaast is elke pagina gevuld met interessante informatie en verhalen die kinderen de hele zomer vermaken. Het is een leuk cadeau voor kinderen van alle leeftijden, waarmee ze de zomer volop kunnen genieten.

Veelgestelde vragen over De Zoete Zusjes Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3.

De Zoete Zusjes Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

De Zoete Zusjes Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3. is verkrijgbaar als Paperback.

De oorspronkelijke releasedatum van De Zoete Zusjes Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3. is 13 juni 2023. Dit betreft editie 1.

De Zoete Zusjes Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 344 g.

De Zoete Zusjes Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3. is uitgebracht door Kosmos Uitgevers. De hoofdauteur is Hanneke de Zoete.