1. boeken
  2. ANWB Camperboek Europa.

ANWB Camperboek Europa.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of ANWB Camperboek Europa. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties ANWB Camperboek Europa.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

05 april 2019

Aantal pagina’s

356

Hoofdauteur

Gerhard Beer

Hoofduitgeverij

ANWB

Editie

1

Gewicht

1378 g

Omschrijving van ANWB Camperboek Europa.

ANWB Camperboek Europa biedt een fantastische mogelijkheid om Europa te ontdekken met de camper. De 24 routes die in het boek staan vermeld, zijn speciaal uitgestippeld voor camperaars en lopen langs de meest indrukwekkende plaatsen en bezienswaardigheden. De afstanden variëren van een paar honderd tot zelfs 3000 kilometer. Naast de prachtige illustraties worden de routes voorzien van kaarten met de ingetekende route. Zo ben je altijd op de juiste weg. Daarnaast bevat het boek ook een aantal camperplaatsen waar je kunt overnachten of een paar dagen kunt blijven om de omgeving te verkennen. Het ANWB Camperboek Europa biedt je de kans om Europa op een avontuurlijke manier te verkennen. De routes leiden langs de mooiste plekken waar je meer kunt leren over de geschiedenis en cultuur van het land. Je kunt zelf bepalen hoe ver je wilt reizen en waar je wilt stoppen. Met dit boek heb je een onvergetelijke ervaring om nooit meer te vergeten.

Veelgestelde vragen over ANWB Camperboek Europa.

ANWB Camperboek Europa. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

ANWB Camperboek Europa. is verkrijgbaar als Paperback.

De oorspronkelijke releasedatum van ANWB Camperboek Europa. is 05 april 2019. Dit betreft editie 1.

ANWB Camperboek Europa. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 1378 g.

ANWB Camperboek Europa. is uitgebracht door ANWB. De hoofdauteur is Gerhard Beer.