1. boeken
  2. De fontein, vind je plek.

De fontein, vind je plek.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of De fontein, vind je plek. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties De fontein, vind je plek.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

05 november 2016

Aantal pagina’s

316

Hoofdauteur

Els van Steijn

Hoofduitgeverij

Noorderlicht, Het

Editie

1

Gewicht

900 g

Omschrijving van De fontein, vind je plek.

Met De fontein, vind je plek leer je wat je eigen, unieke plek is. Door het familiesysteem als metafoor te gebruiken, krijg je praktische handvatten om hardnekkige patronen in je gedrag te doorbreken. Je krijgt meer rust en grip op je leven, waardoor je stevig op je plek kunt staan. Dit boek is meer dan alleen een boek, het is een manier van denken. Je leert over onzichtbare wetmatigheden en principes die grote invloed op je leven uitoefenen. Je ontdekt hoe je je kunt verbinden met je familiesysteem en je krijgt inzicht in het patroon dat je in de familiefontein laat. Je gaat begrijpen waarom sommige dingen in je leven op de manier gaan zoals ze gaan. Je krijgt meer rust in je hoofd, omdat je de dingen die je meemaakt beter begrijpt.

Veelgestelde vragen over De fontein, vind je plek.

De fontein, vind je plek. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

De fontein, vind je plek. is verkrijgbaar als Hardcover.

De oorspronkelijke releasedatum van De fontein, vind je plek. is 05 november 2016. Dit betreft editie 1.

De fontein, vind je plek. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 900 g.

De fontein, vind je plek. is uitgebracht door Noorderlicht, Het. De hoofdauteur is Els van Steijn.