1. boeken
  2. Focus op fotografie Focus op Fotografie: Van maken tot raken.

Focus op fotografie Focus op Fotografie: Van maken tot raken.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Focus op fotografie Focus op Fotografie: Van maken tot raken. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Focus op fotografie Focus op Fotografie: Van maken tot raken.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

27 september 2021

Aantal pagina’s

224

Hoofdauteur

Diana Bokje

Hoofduitgeverij

Duuren Media, Van

Editie

1

Gewicht

524 g

Omschrijving van Focus op fotografie Focus op Fotografie: Van maken tot raken.

Met Focus op Fotografie krijg je de tools in handen om dat te doen. Door de praktische oefeningen en inspirerende video's leer je de technieken en tips die je nodig hebt om een verhaal te vertellen met je fotografie. Je leert hoe je van een idee een sterke fotoserie kunt maken. Je ontdekt hoe je je eigen creatieve visie ontwikkelt en je leert een fotoproject van begin tot eind op te zetten. Focus op Fotografie geeft je de kennis en tools die je nodig hebt om te groeien als fotograaf. Je leert niet alleen over het maken van mooie foto's, maar ook hoe je die foto's kunt gebruiken om een verhaal te vertellen. Je leert hoe je een concept kunt uitwerken en je leert hoe je van een idee een sterke fotoserie maakt. Je leert ook hoe je je fotografie kunt gebruiken om te inspireren en te ontroeren. Zo krijg je steeds meer vertrouwen om je eigen stijl en visie te ontwikkelen.

Veelgestelde vragen over Focus op fotografie Focus op Fotografie: Van maken tot raken.

Focus op fotografie Focus op Fotografie: Van maken tot raken. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Focus op fotografie Focus op Fotografie: Van maken tot raken. is verkrijgbaar als Paperback.

De oorspronkelijke releasedatum van Focus op fotografie Focus op Fotografie: Van maken tot raken. is 27 september 2021. Dit betreft editie 1.

Focus op fotografie Focus op Fotografie: Van maken tot raken. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 524 g.

Focus op fotografie Focus op Fotografie: Van maken tot raken. is uitgebracht door Duuren Media, Van. De hoofdauteur is Diana Bokje.