1. boeken
  2. De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 Het Pretpark.

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 Het Pretpark.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 Het Pretpark. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 Het Pretpark.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

12 september 2023

Aantal pagina’s

176

Hoofdauteur

Rutger Vink

Hoofduitgeverij

Billy Bones

Editie

1

Gewicht

Omschrijving van De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 Het Pretpark.

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 Het Pretpark is een superspannende avonturenreeks voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Rutger, Thomas en hun hond Paco zijn uitgenodigd voor de opening van een hele bijzondere plek, Pacoland! Ze krijgen een rondleiding van de eigenaar, Ilona Muis en al snel merken ze dat er iets vreemds aan de hand is. Als ze de grote achtbaan ingaan, staan ze voor een grote verrassing... De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 Het Pretpark is al twee keer bekroond met de Kinderjuryprijs. Dit is de belangrijkste publieksprijs die geheel door kinderen zelf wordt bepaald. Daarnaast is de serie ook bekroond met Gouden Boeken. Laat je meevoeren in dit spannende avontuur en ontdek wat er allemaal gebeurt in Pacoland!

Veelgestelde vragen over De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 Het Pretpark.

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 Het Pretpark. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 Het Pretpark. is verkrijgbaar als Hardcover.

De oorspronkelijke releasedatum van De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 Het Pretpark. is 12 september 2023. Dit betreft editie 1.

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 Het Pretpark. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van .

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 Het Pretpark. is uitgebracht door Billy Bones. De hoofdauteur is Rutger Vink.