1. boeken
  2. Daar waar de rivierkreeften zingen.

Daar waar de rivierkreeften zingen.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Daar waar de rivierkreeften zingen. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Daar waar de rivierkreeften zingen.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

12 januari 2021

Aantal pagina’s

384

Hoofdauteur

Delia Owens

Hoofduitgeverij

The House of Books

Editie

1

Gewicht

400 g

Omschrijving van Daar waar de rivierkreeften zingen.

Daar waar de rivierkreeften zingen is een uniek en krachtig verhaal dat de lezer meeneemt naar de heuvels van het kleine stadje Alabaster, Alabama. Het boek volgt de reis van een jonge vrouw, Delia, en haar zoektocht naar liefde, vrijheid en geluk. Gedreven door haar dromen en gedragen door haar diepste verlangens, ontdekt Delia de stilte die leeft in de bossen en moerassen van Alabaster. Delia's avontuur is een meeslepende reis naar het hart van het Zuiden. Verhalen over familiebanden, verlangen naar vrijheid, en de kracht van liefde komen samen in deze poëtische roman. Delia's zoektocht naar een betekenisvol leven wordt gevolgd door een kleurrijk cast van inwoners van Alabaster, waaronder een wijze oude man, een barkeeper, een kluizenaar en een mysterieuze vreemdeling. De auteur, Cynthia Levine, gebruikt prachtige, poëtische taal om de avonturen van Delia tot leven te brengen. De verhalen worden verteld met liefde, humor en een vleugje nostalgie. Daar waar de rivierkreeften zingen is een magisch boek dat de lezer meeneemt.

Veelgestelde vragen over Daar waar de rivierkreeften zingen.

Daar waar de rivierkreeften zingen. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Daar waar de rivierkreeften zingen. is verkrijgbaar als Paperback.

De oorspronkelijke releasedatum van Daar waar de rivierkreeften zingen. is 12 januari 2021. Dit betreft editie 1.

Daar waar de rivierkreeften zingen. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 400 g.

Daar waar de rivierkreeften zingen. is uitgebracht door The House of Books. De hoofdauteur is Delia Owens.