1. boeken
  2. Alter ego.

Alter ego.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Alter ego. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Alter ego.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

28 maart 2023

Aantal pagina’s

416

Hoofdauteur

Esther Verhoef

Hoofduitgeverij

Prometheus

Editie

2

Gewicht

530 g

Omschrijving van Alter ego.

Alter Ego is een modern liefdesdrama dat zich afspeelt in de wereld van de high society. Het verhaal gaat over Lynn, een jonge vrouw die getrouwd is met Camiel Storm, een beroemde chef-kok. Terwijl Lynn haar verantwoordelijkheden als pr-manager voor zijn restaurant De Luwte serieus neemt, ontdekt ze dat haar hart nog steeds openstaat voor de jonge, opvliegende Laurens. Deze affaire zet haar leven op zijn kop en sleept haar mee in een onstuimig avontuur. Alter Ego is een meeslepend verhaal dat je meeneemt in de wereld van het luxe leven. Het verhaal laat zien dat verlangens de sterkste emoties zijn die je kunt hebben, en dat je soms moet vechten voor wat je wil. Het boek is geschreven door Marjolein van den Berg en geeft je een kijkje in de levens van Lynn en de andere personages. Het boek is een rollercoaster van emoties vol intriges, verborgen verlangens en verrassingen. Dit boek is een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in liefdesverhalen.

Veelgestelde vragen over Alter ego.

Alter ego. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Alter ego. is verkrijgbaar als Paperback.

De oorspronkelijke releasedatum van Alter ego. is 28 maart 2023. Dit betreft editie 2.

Alter ego. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van 530 g.

Alter ego. is uitgebracht door Prometheus. De hoofdauteur is Esther Verhoef.