1. boeken
  2. Aan het einde van de wereld.

Aan het einde van de wereld.

5/5

Op zoek naar een goed boek? Ontdek hier of Aan het einde van de wereld. een boek is dat jouw interesses wekt. Bij ons lees je de beschrijving en specificaties van dit boek, zodat jij precies weet of je deze wilt lezen. Bestel het eenvoudig via de button hieronder of vergelijk het eerst met andere boeken onderaan de pagina.

Specificaties Aan het einde van de wereld.

Taal

Nederlands

Bindwijze

E-book

Oorspronkelijke releasedatum

12 oktober 2018

Aantal pagina’s

528

Hoofdauteur

Kristin Hannah

Hoofduitgeverij

Boekerij

Editie

1

Gewicht

Omschrijving van Aan het einde van de wereld.

Aan het Einde van de Wereld is een boeiend verhaal over twee jonge mensen die op een avontuurlijke reis zijn. Ze hebben hun comfortabele leven achtergelaten om het avontuur aan te gaan en vooruitgang te boeken in hun leven. Het verhaal neemt de lezer mee op een ongelooflijke reis door de wildernis, waar de twee personages worden geconfronteerd met de oerkrachten van de natuur. De belangrijkste thema's in het verhaal zijn liefde, verlies, vertrouwen en het vermogen om te overleven. Het verhaal wordt beschreven door middel van poëtische taal, intense emoties en een uniek kijk op de wereld. De auteur maakt gebruik van prachtige beschrijvingen en beelden om de lezer mee te nemen op een reis vol avontuur en magie. Het verhaal is geïnspireerd door de oude mythen en legendes van de wereld en geeft een sterk gevoel van verbondenheid met de aarde. Aan het Einde van de Wereld is een bijzonder verhaal dat je meeneemt in een wereld vol verrassingen. De lezer zal worden geconfronteerd met prachtige landschappen, intense emoties en het vermogen om te overleven tegen alle.

Veelgestelde vragen over Aan het einde van de wereld.

Aan het einde van de wereld. is origineel uitgebracht in het Nederlands. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere talen verkrijgbaar is.

Aan het einde van de wereld. is verkrijgbaar als E-book.

De oorspronkelijke releasedatum van Aan het einde van de wereld. is 12 oktober 2018. Dit betreft editie 1.

Aan het einde van de wereld. heeft Unknown. Het heeft een gewicht van .

Aan het einde van de wereld. is uitgebracht door Boekerij. De hoofdauteur is Kristin Hannah.