1. verzorging
  2. Sharp KS2AEU-B e-Scooter 10 inch ingebouwd display achtervering appbediening.

Sharp KS2AEU-B e-Scooter 10 inch ingebouwd display achtervering appbediening.

5/5

Met een elektrische step manoeuvreer jij efficiënt door de drukke straten van steden en gebieden. Daarnaast verlies jij geen energie zoals bij fietsen, want alles gaat elektrisch! Sharp KS2AEU-B e-Scooter 10 inch ingebouwd display achtervering appbediening. is ideaal om snel van plek a naar b te komen. Laad de step eenvoudig weer op en je bent klaar om door te gaan.

Specificaties Sharp KS2AEU-B e-Scooter 10 inch ingebouwd display achtervering appbediening.

Merk

Sharp

Materiaal

Aluminium

Kleur

zwart

Step opties

Handrem | Inklapbaar

Wielmaat

10 inch

Type banden

Luchtbanden

Maximale snelheid

20 tot 25 km/h, Meer dan 25 km/h

Actieradius

0 tot 75 km

Minimale stuurhoogte

Max. belastbaar gewicht

120 kg

Omschrijving van Sharp KS2AEU-B e-Scooter 10 inch ingebouwd display achtervering appbediening.

De Sharp KS2AEU-B e-Scooter is een uitstekend vervoersmiddel voor het verplaatsen in stedelijke omgevingen, zowel op het platteland als in de stad. Hij biedt een stille, comfortabele en milieuvriendelijke rit. Bovendien is de scooter uitgerust met een 10 inch ingebouwd display, dubbele achtervering en appbediening. Met het ingebouwde display kun je je snelheid, gegevens over de actieradius en rijmodus eenvoudig controleren. De dubbele achtervering biedt een comfortabele en veilige rit, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je reis. Bovendien kun je de scooter ook bedienen door middel van de app. Hiermee kun je de scooter aan- en uitschakelen, de verlichting bedienen en de snelheid controleren. De Sharp KS2AEU-B e-Scooter is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en milieuvriendelijke manier om zich te verplaatsen. Dankzij het handige vouwsysteem kun je de e-Scooter eenvoudig en probleemloos meenemen waar je maar wilt.

Veelgestelde vragen over Sharp KS2AEU-B e-Scooter 10 inch ingebouwd display achtervering appbediening.

Sharp KS2AEU-B e-Scooter 10 inch ingebouwd display achtervering appbediening. is gemaakt van Aluminium en is zwart van kleur.

Sharp KS2AEU-B e-Scooter 10 inch ingebouwd display achtervering appbediening. heeft een minimale stuurhoogte van .

Sharp KS2AEU-B e-Scooter 10 inch ingebouwd display achtervering appbediening. heeft de volgende opties:

Handrem | Inklapbaar.

 

Sharp KS2AEU-B e-Scooter 10 inch ingebouwd display achtervering appbediening. heeft Luchtbanden en  de wielmaat is 10 inch.

De maximale snelheid van Sharp KS2AEU-B e-Scooter 10 inch ingebouwd display achtervering appbediening. is 20 tot 25 km/h, Meer dan 25 km/h. Je kunt 0 tot 75 km.

Ja, er is een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg voor Sharp KS2AEU-B e-Scooter 10 inch ingebouwd display achtervering appbediening..

Bekijk ook andere elektrische steppen