1. verzorging
  2. iCruise® CS4 Elektrische Step voor Kinderen Elektrische Kinderstep Cruise Control.

iCruise® CS4 Elektrische Step voor Kinderen Elektrische Kinderstep Cruise Control.

5/5

Met een elektrische step manoeuvreer jij efficiënt door de drukke straten van steden en gebieden. Daarnaast verlies jij geen energie zoals bij fietsen, want alles gaat elektrisch! iCruise® CS4 Elektrische Step voor Kinderen Elektrische Kinderstep Cruise Control. is ideaal om snel van plek a naar b te komen. Laad de step eenvoudig weer op en je bent klaar om door te gaan.

Specificaties iCruise® CS4 Elektrische Step voor Kinderen Elektrische Kinderstep Cruise Control.

Merk

iCruise

Materiaal

Aluminium

Kleur

Blauw

Step opties

Inklapbaar | Verstelbaar stuur | Voetrem

Wielmaat

10 Inch

Type banden

Massieve banden

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

10 tot 20 km

Minimale stuurhoogte

82.5 cm

Max. belastbaar gewicht

65 kg

Omschrijving van iCruise® CS4 Elektrische Step voor Kinderen Elektrische Kinderstep Cruise Control.

De iCruise® CS4 is meer dan alleen een kinderstep. Het beschikt over een cruise control-functie die de snelheid constant houdt op de ingestelde snelheid. Deze functie is perfect voor kinderen die de controle willen behouden over hun vervoer. Ook het remsysteem is ontworpen voor een veilige rit. Het bevat twee verschillende remsystemen - een mechanische rem aan de voorkant en een elektrische rem aan de achterkant. Het verhoogt de veiligheid voor kinderen, want als het nodig is, kunnen de kinderen de step meteen stoppen. Daarnaast biedt de step een interessante mogelijkheid om te kiezen tussen twee verschillende rijmodi - sportmodus of eco-modus. In de sportmodus kan de step een hogere snelheid bereiken, wat ideaal is voor kinderen die een avontuurlijke rit willen hebben. In de eco-modus, aan de andere kant, is de step gericht op efficiëntie en lagere kosten. Bovendien is het mogelijk om het scherm op de step te personaliseren met verschillende afbeeldingen en instellingen.

Veelgestelde vragen over iCruise® CS4 Elektrische Step voor Kinderen Elektrische Kinderstep Cruise Control.

iCruise® CS4 Elektrische Step voor Kinderen Elektrische Kinderstep Cruise Control. is gemaakt van Aluminium en is Blauw van kleur.

iCruise® CS4 Elektrische Step voor Kinderen Elektrische Kinderstep Cruise Control. heeft een minimale stuurhoogte van 82.5 cm.

iCruise® CS4 Elektrische Step voor Kinderen Elektrische Kinderstep Cruise Control. heeft de volgende opties:

Inklapbaar | Verstelbaar stuur | Voetrem.

 

iCruise® CS4 Elektrische Step voor Kinderen Elektrische Kinderstep Cruise Control. heeft Massieve banden en  de wielmaat is 10 Inch.

De maximale snelheid van iCruise® CS4 Elektrische Step voor Kinderen Elektrische Kinderstep Cruise Control. is 10 tot 15 km/h. Je kunt 10 tot 20 km.

Ja, er is een maximaal belastbaar gewicht van 65 kg voor iCruise® CS4 Elektrische Step voor Kinderen Elektrische Kinderstep Cruise Control..

Bekijk ook andere elektrische steppen