1. verzorging
  2. NIEUW * Techno PRO® TURBO Premium Elektrische Step voor Volwassenen en Kinderen 30 km/u Dubbele Vering E-Step 8,5”.

NIEUW * Techno PRO® TURBO Premium Elektrische Step voor Volwassenen en Kinderen 30 km/u Dubbele Vering E-Step 8,5”.

5/5

Met een elektrische step manoeuvreer jij efficiënt door de drukke straten van steden en gebieden. Daarnaast verlies jij geen energie zoals bij fietsen, want alles gaat elektrisch! NIEUW * Techno PRO® TURBO Premium Elektrische Step voor Volwassenen en Kinderen 30 km/u Dubbele Vering E-Step 8,5”. is ideaal om snel van plek a naar b te komen. Laad de step eenvoudig weer op en je bent klaar om door te gaan.

Specificaties NIEUW * Techno PRO® TURBO Premium Elektrische Step voor Volwassenen en Kinderen 30 km/u Dubbele Vering E-Step 8,5”.

Merk

Technozom

Materiaal

Aluminium

Kleur

Zwart

Step opties

Handrem | Inklapbaar | Voetrem

Wielmaat

8.5 Inch

Type banden

Massieve banden

Maximale snelheid

20 tot 25 km/h, Meer dan 25 km/h

Actieradius

Meer dan 20 km

Minimale stuurhoogte

Max. belastbaar gewicht

120 kg

Omschrijving van NIEUW * Techno PRO® TURBO Premium Elektrische Step voor Volwassenen en Kinderen 30 km/u Dubbele Vering E-Step 8,5”.

Deze NIEUWE Techno PRO® TURBO Premium Elektrische Step voor Volwassenen en Kinderen biedt een ongeëvenaarde rijervaring. Deze step is voorzien van een innovatieve dubbele vering, waardoor het comfort en de stabiliteit groot zijn. Het design is stijlvol en modern, en de step wordt geleverd met de nieuwste technologie. De 8,5" wielen zorgen voor een stabiele rit, terwijl de 350W motor voldoende vermogen levert om een maximumsnelheid van 30 km/u te bereiken. De Techno PRO® TURBO Premium Elektrische Step heeft een lange levensduur en is 100% waterdicht, waardoor hij perfect is voor het Nederlandse klimaat. De accu heeft een bereik van tot wel 25 kilometer, en de step heeft cruise control voor een comfortabele rit. Daarnaast heeft de step een dubbel remsysteem en een digitaal display. Het compacte ontwerp en het lichte gewicht maken het vervoeren van de step gemakkelijk. Kortom, de Techno PRO® TURBO Premium Elektrische Step is de perfecte manier om te genieten van jouw rit.

Veelgestelde vragen over NIEUW * Techno PRO® TURBO Premium Elektrische Step voor Volwassenen en Kinderen 30 km/u Dubbele Vering E-Step 8,5”.

NIEUW * Techno PRO® TURBO Premium Elektrische Step voor Volwassenen en Kinderen 30 km/u Dubbele Vering E-Step 8,5”. is gemaakt van Aluminium en is Zwart van kleur.

NIEUW * Techno PRO® TURBO Premium Elektrische Step voor Volwassenen en Kinderen 30 km/u Dubbele Vering E-Step 8,5”. heeft een minimale stuurhoogte van .

NIEUW * Techno PRO® TURBO Premium Elektrische Step voor Volwassenen en Kinderen 30 km/u Dubbele Vering E-Step 8,5”. heeft de volgende opties:

Handrem | Inklapbaar | Voetrem.

 

NIEUW * Techno PRO® TURBO Premium Elektrische Step voor Volwassenen en Kinderen 30 km/u Dubbele Vering E-Step 8,5”. heeft Massieve banden en  de wielmaat is 8.5 Inch.

De maximale snelheid van NIEUW * Techno PRO® TURBO Premium Elektrische Step voor Volwassenen en Kinderen 30 km/u Dubbele Vering E-Step 8,5”. is 20 tot 25 km/h, Meer dan 25 km/h. Je kunt Meer dan 20 km.

Ja, er is een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg voor NIEUW * Techno PRO® TURBO Premium Elektrische Step voor Volwassenen en Kinderen 30 km/u Dubbele Vering E-Step 8,5”..

Bekijk ook andere elektrische steppen