1. verzorging
  2. NAVEE V40 Pro Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 525W.

NAVEE V40 Pro Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 525W.

5/5

Met een elektrische step manoeuvreer jij efficiënt door de drukke straten van steden en gebieden. Daarnaast verlies jij geen energie zoals bij fietsen, want alles gaat elektrisch! NAVEE V40 Pro Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 525W. is ideaal om snel van plek a naar b te komen. Laad de step eenvoudig weer op en je bent klaar om door te gaan.

Specificaties NAVEE V40 Pro Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 525W.

Merk

Navee E-scooter

Materiaal

Aluminium, Kunststof, Staal

Kleur

Zwart

Step opties

Wielmaat

Type banden

Maximale snelheid

20 tot 25 km/h, Meer dan 25 km/h

Actieradius

Minimale stuurhoogte

Max. belastbaar gewicht

Omschrijving van NAVEE V40 Pro Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 525W.

De NAVEE V40 Pro is de perfecte elektrische step voor volwassenen. Het is uitgerust met een krachtige 525W borstelloze motor die je gemakkelijk over bijna elk terrein brengt. De luchtbanden, met een diameter van 10 inch, bieden uitstekende grip en comfort. De NAVEE V40 Pro heeft ook een stijlvolle en moderne uitstraling. De framekleur is matzwart met rode details en de batterijkast is voorzien van een geborsteld aluminium afwerking. Daarnaast is de step voorzien van een ingebouwde display waarop je je snelheid en andere statistieken kunt controleren. Daarnaast heeft het ook een ingebouwde verlichting, zodat je zelfs in het donker veilig blijft. De NAVEE V40 Pro is een krachtige elektrische step die je overal naartoe brengt. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare en comfortabele manier om je dagelijkse ritjes te maken, of je wilt gewoon het off-road terrein verkennen, de NAVEE V40 Pro is de elektrische step voor jou.

Veelgestelde vragen over NAVEE V40 Pro Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 525W.

NAVEE V40 Pro Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 525W. is gemaakt van Aluminium, Kunststof, Staal en is Zwart van kleur.

NAVEE V40 Pro Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 525W. heeft een minimale stuurhoogte van .

NAVEE V40 Pro Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 525W. heeft de volgende opties:

.

 

NAVEE V40 Pro Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 525W. heeft en  de wielmaat is .

De maximale snelheid van NAVEE V40 Pro Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 525W. is 20 tot 25 km/h, Meer dan 25 km/h. Je kunt .

Ja, er is een maximaal belastbaar gewicht van voor NAVEE V40 Pro Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 525W..

Bekijk ook andere elektrische steppen