1. verzorging
  2. RCB Elektrische step kinderen Verlichting 16 km/u max 50 kg- Bluetooth.

RCB Elektrische step kinderen Verlichting 16 km/u max 50 kg- Bluetooth.

5/5

Met een elektrische step manoeuvreer jij efficiënt door de drukke straten van steden en gebieden. Daarnaast verlies jij geen energie zoals bij fietsen, want alles gaat elektrisch! RCB Elektrische step kinderen Verlichting 16 km/u max 50 kg- Bluetooth. is ideaal om snel van plek a naar b te komen. Laad de step eenvoudig weer op en je bent klaar om door te gaan.

Specificaties RCB Elektrische step kinderen Verlichting 16 km/u max 50 kg- Bluetooth.

Merk

RCB

Materiaal

100% gerecycled Aluminium

Kleur

Zwart

Step opties

Wielmaat

7 Inch

Type banden

Massieve banden

Maximale snelheid

15 tot 20 km/h

Actieradius

Tot 10 km

Minimale stuurhoogte

Max. belastbaar gewicht

50 kg

Omschrijving van RCB Elektrische step kinderen Verlichting 16 km/u max 50 kg- Bluetooth.

De RCB-R11 Kids Elektrische Step is een handige en veilige manier voor kinderen om te genieten van het buitenleven. Met behulp van de afstandsbediening kunnen kinderen de step op afstand bedienen, waardoor ze zich veilig voelen en ook nog eens een leuke tijd hebben. Het speciale ontwerp van de step is gemaakt om kinderen te helpen de bestuurder te zijn. Het frame is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal dat kinderen in staat stelt om alle avonturen te volgen zonder zich zorgen te maken over de sterkte van het materiaal. De RCB-R11 Kids Elektrische Step beschikt ook over een ingebouwde Bluetooth-verbinding voor audio-apparaten, zodat kinderen muziek kunnen luisteren terwijl ze op de step zitten. De verlichting op de step is ook sterk genoeg om de omgeving te verlichten, zodat kinderen zelfs 's nachts kunnen genieten van hun avonturen. Bovendien kan de step een snelheid bereiken tot 16 km/u met een maximale belasting van 50 kg. Met de RCB-R11 Kids Elektrische Step kunnen kinderen avontuurlijk reizen met de zekerheid dat ze veilig en comfortabel zijn.

Veelgestelde vragen over RCB Elektrische step kinderen Verlichting 16 km/u max 50 kg- Bluetooth.

RCB Elektrische step kinderen Verlichting 16 km/u max 50 kg- Bluetooth. is gemaakt van 100% gerecycled Aluminium en is Zwart van kleur.

RCB Elektrische step kinderen Verlichting 16 km/u max 50 kg- Bluetooth. heeft een minimale stuurhoogte van .

RCB Elektrische step kinderen Verlichting 16 km/u max 50 kg- Bluetooth. heeft de volgende opties:

.

 

RCB Elektrische step kinderen Verlichting 16 km/u max 50 kg- Bluetooth. heeft Massieve banden en  de wielmaat is 7 Inch.

De maximale snelheid van RCB Elektrische step kinderen Verlichting 16 km/u max 50 kg- Bluetooth. is 15 tot 20 km/h. Je kunt Tot 10 km.

Ja, er is een maximaal belastbaar gewicht van 50 kg voor RCB Elektrische step kinderen Verlichting 16 km/u max 50 kg- Bluetooth..

Bekijk ook andere elektrische steppen