1. verzorging
  2. NAVEE N65 Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 500W tot.

NAVEE N65 Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 500W tot.

5/5

Met een elektrische step manoeuvreer jij efficiënt door de drukke straten van steden en gebieden. Daarnaast verlies jij geen energie zoals bij fietsen, want alles gaat elektrisch! NAVEE N65 Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 500W tot. is ideaal om snel van plek a naar b te komen. Laad de step eenvoudig weer op en je bent klaar om door te gaan.

Specificaties NAVEE N65 Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 500W tot.

Merk

Navee

Materiaal

Aluminium, Kunststof, Staal

Kleur

Zwart

Step opties

Wielmaat

Type banden

Maximale snelheid

20 tot 25 km/h, Meer dan 25 km/h

Actieradius

Minimale stuurhoogte

Max. belastbaar gewicht

Omschrijving van NAVEE N65 Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 500W tot.

De NAVEE N65 is een elektrische step voor volwassenen met een 500W motorvermogen en 10-inch luchtbanden. Deze scooter biedt een uitstekende prestatie en gaat tot 25 km per uur. Het is een betrouwbare en veilige scooter die u helpen om uw bestemming op tijd te bereiken. De NAVEE N65 is uitgerust met BMS, een Battery Management System. Dit systeem zorgt ervoor dat de batterij optimaal benut wordt. Bovendien heeft de scooter een bereik tot 65 km op een enkele lading, waardoor je je zorgen over een lege batterij kunt vergeten. Met de NAVEE N65 hoeft u nooit meer zorgen te maken over de stroomvoorziening.

Veelgestelde vragen over NAVEE N65 Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 500W tot.

NAVEE N65 Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 500W tot. is gemaakt van Aluminium, Kunststof, Staal en is Zwart van kleur.

NAVEE N65 Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 500W tot. heeft een minimale stuurhoogte van .

NAVEE N65 Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 500W tot. heeft de volgende opties:

.

 

NAVEE N65 Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 500W tot. heeft en  de wielmaat is .

De maximale snelheid van NAVEE N65 Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 500W tot. is 20 tot 25 km/h, Meer dan 25 km/h. Je kunt .

Ja, er is een maximaal belastbaar gewicht van voor NAVEE N65 Elektrische Step voor Volwassenen Elektrische Scooter met 10'' Luchtbanden Motorvermogen E Step van 500W tot..

Bekijk ook andere elektrische steppen