1. verzorging
  2. Premium Volans Elektrische step voor Volwassenen Opvouwbare E step 25 km p/u.

Premium Volans Elektrische step voor Volwassenen Opvouwbare E step 25 km p/u.

5/5

Met een elektrische step manoeuvreer jij efficiënt door de drukke straten van steden en gebieden. Daarnaast verlies jij geen energie zoals bij fietsen, want alles gaat elektrisch! Premium Volans Elektrische step voor Volwassenen Opvouwbare E step 25 km p/u. is ideaal om snel van plek a naar b te komen. Laad de step eenvoudig weer op en je bent klaar om door te gaan.

Specificaties Premium Volans Elektrische step voor Volwassenen Opvouwbare E step 25 km p/u.

Merk

Volans

Materiaal

Aluminium | Kunststof | Rubber

Kleur

Zwart | zilver

Step opties

Inklapbaar | Handrem

Wielmaat

9 Inch

Type banden

Massieve banden

Maximale snelheid

Meer dan 25 km/h

Actieradius

Meer dan 20 km

Minimale stuurhoogte

0 cm

Max. belastbaar gewicht

120 kg

Omschrijving van Premium Volans Elektrische step voor Volwassenen Opvouwbare E step 25 km p/u.

De Premium Volans Elektrische Step voor Volwassenen is een energiezuinige, krachtige en opvouwbare step. Met deze E-step kun je moeiteloos op jouw eigen tempo rondrijden. Het apparaat is uitgerust met een stille en krachtige 250W motor, die een maximumsnelheid van 25 km/u bereikt. Deze E-step is ontworpen met een stevig en licht aluminium frame met een sterk en duurzaam oppervlak. De step is voorzien van een krachtige en intelligente oplaadbare batterij, die een bereik van 30 km heeft. Dankzij de veiligheidsvoorzieningen zoals antislip banden, kun je met deze step zorgeloos op gladde oppervlakken rondrijden. Daarnaast is deze E-step voorzien van vele innovatieve kenmerken, zoals een LCD display waarmee je snelheid, afstand en batterijstatus gemakkelijk in de gaten kunt houden. Ook is deze step voorzien van een LED lichtoptie waarmee je je beter zichtbaar kunt maken in het donker. Bovendien bieden we 12 maanden fabrieksgarantie op de motor van de step. De Premium Volans Elektrische Step voor Volwassenen is een uitstekend alternatief voor het openbaar vervoer, omdat het je de mogel.

Veelgestelde vragen over Premium Volans Elektrische step voor Volwassenen Opvouwbare E step 25 km p/u.

Premium Volans Elektrische step voor Volwassenen Opvouwbare E step 25 km p/u. is gemaakt van Aluminium | Kunststof | Rubber en is Zwart | zilver van kleur.

Premium Volans Elektrische step voor Volwassenen Opvouwbare E step 25 km p/u. heeft een minimale stuurhoogte van 0 cm.

Premium Volans Elektrische step voor Volwassenen Opvouwbare E step 25 km p/u. heeft de volgende opties:

Inklapbaar | Handrem.

 

Premium Volans Elektrische step voor Volwassenen Opvouwbare E step 25 km p/u. heeft Massieve banden en  de wielmaat is 9 Inch.

De maximale snelheid van Premium Volans Elektrische step voor Volwassenen Opvouwbare E step 25 km p/u. is Meer dan 25 km/h. Je kunt Meer dan 20 km.

Ja, er is een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg voor Premium Volans Elektrische step voor Volwassenen Opvouwbare E step 25 km p/u..

Bekijk ook andere elektrische steppen