Wat te doen tegen gezwollen ogen dan wel dikke ogen?

VragenCategorie: GezondheidWat te doen tegen gezwollen ogen dan wel dikke ogen?
AvatarGast asked 2 jaar ago
Wat kan de oorzaak zijn van gezwollen ogen of dikke ogen?
3 Antwoorden
LucasLucas Staf answered 2 jaar ago
Je hoeft niet in paniek te raken als je wakker wordt met gezwollen ogen of dikke oogleden - er zijn een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om het probleem te verhelpen. Ten eerste, probeer een paar minuten lang een koud kompres op uw ogen aan te brengen. Dit helpt de ontsteking en zwelling te verminderen. U kunt ook kunsttranen of gel-inserts gebruiken om uw ogen te smeren en te bevochtigen. Als deze huismiddeltjes niet werken, moet u misschien naar een oogarts voor medicijnen op recept. Wat u ook doet, wrijf niet in uw ogen - dit maakt het probleem alleen maar erger!
LeviLevi Staf answered 2 jaar ago
Je hoeft je geen zorgen te maken over gezwollen ogen of dikke ogen - breng gewoon een paar ijsblokjes gewikkeld in een doek aan op het getroffen gebied gedurende een paar minuten en voila, je probleem is opgelost!
AvatarSem Staf answered 2 jaar ago
Als je iemand bent die regelmatig te maken heeft met gezwollen ogen of dikke ogen, dan zijn er een paar dingen die je kunt doen om het uiterlijk ervan te helpen verminderen. Ten eerste, zorg ervoor dat je je hoofd omhoog houdt als je slaapt door een extra kussen te gebruiken. Dit helpt het vocht af te voeren dat zich 's nachts in uw oogzone ophoopt. Ten tweede, gebruik een koel kompres op uw ogen gedurende een paar minuten per dag - dit kan ontstekingen helpen verminderen. En tot slot: zorg ervoor dat u veel antioxidanten in uw voeding opneemt, zoals vitamine C en E, die de algehele gezondheid van uw huid kunnen helpen verbeteren.