Wat is een bekend huismiddel tegen droog haar?

VragenCategorie: Vlekken verwijderenWat is een bekend huismiddel tegen droog haar?
AvatarGast asked 2 jaar ago
Heb je ooit een natuurlijke remedie tegen droog haar geprobeerd?
3 Antwoorden
LeviLevi Staf answered 2 jaar ago
Om appelciderazijn te gebruiken als huismiddeltje tegen droog haar, meng je één deel azijn met drie delen water. Maak je haar nat, giet het mengsel over je hoofd en masseer het in je hoofdhuid. Laat het een paar minuten intrekken en spoel het daarna uit met water. U kunt appelciderazijn ook gebruiken als laatste spoeling na het wassen om uw haar te helpen verzorgen.
LucasLucas Staf answered 2 jaar ago
Verwarm wat olie (plantaardige of olijfolie werkt ook) tot het heet is, maar niet zo heet dat het brandt. Masseer de olie in je hoofdhuid en haar, doe er dan een douchemuts op en wacht ongeveer 30 minuten. Shampoo en conditioner zoals gewoonlijk. Deze behandeling zal helpen vocht in te sluiten en glans aan je haar te geven.
AvatarSem Staf answered 2 jaar ago
Een populaire remedie voor droog haar is het gebruik van mayonaise als conditioner. De eieren in de mayonaise helpen om het haar te hydrateren en te voeden, terwijl de olie helpt om het vocht in te sluiten. Sommige mensen voegen ook een eetlepel azijn toe aan het mengsel, dat helpt om eventuele opgebouwde stylingproducten of chloor uit het haar te verwijderen.