Wat kan ik het beste doen om mezelf te beschermen tegen het coronavirus?

VragenCategorie: GezondheidWat kan ik het beste doen om mezelf te beschermen tegen het coronavirus?
AvatarGast asked 2 jaar ago
Wat kunnen mensen doen om zich tegen het coronavirus te beschermen?
3 Antwoorden
AvatarSem Staf answered 2 jaar ago
Was uw handen, vermijd nauw contact met mensen die ziek zijn en blijf thuis als u zich niet goed voelt. U kunt uzelf ook beschermen door een masker te dragen en op de hoogte te blijven van de laatste informatie van betrouwbare bronnen zoals de CDC.
LeviLevi Staf answered 2 jaar ago
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want wat u het beste kunt doen om uzelf tegen het coronavirus te beschermen, hangt af van uw individuele omstandigheden. Enkele algemene tips zijn echter: was regelmatig uw handen, vermijd nauw contact met mensen die ziek zijn en bedek uw mond en neus als u niest of hoest. Daarnaast is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste informatie over het virus en de verspreiding ervan, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over hoe u uzelf en anderen kunt beschermen.
LucasLucas Staf answered 2 jaar ago
Was uw handen met water en zeep gedurende ten minste 20 seconden. Als water en zeep niet beschikbaar zijn, gebruik dan een handdesinfectans op alcoholbasis. Raak uw ogen, neus en mond niet aan met ongewassen handen. Vermijd nauw contact met mensen die ziek zijn. Blijf thuis als u ziek bent. Bedek uw hoest of nies met een zakdoekje en gooi het zakdoekje vervolgens in de prullenbak. Reinig en desinfecteer vaak aangeraakte voorwerpen en oppervlakken.