Kan je nog iets doen met kleding met zo’n oude zweetgeur erin?

VragenCategorie: VragenKan je nog iets doen met kleding met zo’n oude zweetgeur erin?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago
Hoe krijg je oude zweetgeur vlek uit je kleding?
2 Antwoorden
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago

Hoi Finn, ja, u kunt nog iets doen met kleren die een oude zweetgeur hebben. U kunt proberen de geur er zelf uit te krijgen of u kunt ze naar een professionele reiniger brengen.

Als u besluit zelf te proberen de geur te verwijderen, zijn er een paar verschillende methoden die u kunt gebruiken. Een populaire manier is het gebruik van zuiveringszout. Een andere manier is om de kleren in witte azijn te laten weken. Als geen van deze methoden werkt, kan het zijn dat u uw toevlucht moet nemen tot het gebruik van een kledingontgeurder of zelfs bleekmiddel.

Als u besluit uw kleding naar een professionele reiniger te brengen, zullen zij de geur waarschijnlijk voor u kunnen verwijderen. Het kan echter behoorlijk duur uitvallen, dus het is belangrijk dat u uw opties afweegt voordat u het laat doen.

AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Ja - je kunt kleding met een oude zweetgeur vaak weer fris laten ruiken door een mengsel van azijn en zuiveringszout te gebruiken. Maak de kleding eerst nat en voeg dan de azijn en zuiveringszout toe. Wrijf het mengsel in de stof, laat het ongeveer 30 minuten zitten en spoel het vervolgens af met koud water. Droog de kleding tot slot zoals gewoonlijk.