Hoe verwijder je kruidnoten en pepernoten uit de vloerbedekking?

VragenCategorie: Vlekken verwijderenHoe verwijder je kruidnoten en pepernoten uit de vloerbedekking?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago
Heeft uw kind ooit per ongeluk een kruidnagel of peperkorrel op het tapijt laten vallen? Enig advies voor vlekken verwijderen vloerbedekking?
2 Antwoorden
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Hallo Finn, u kunt kruidnagels en peperkorrels uit tapijten verwijderen door een stofzuiger met een roterende borstel te gebruiken. De borstel helpt de kruidnagels en peperkorrels los te maken, en de stofzuiger zuigt ze op.   Als er veel kruidnagels of peperkorrels in het tapijt zitten, kan het zijn dat u dit proces een paar keer moet herhalen om ze allemaal te verwijderen. Controleer na elke keer dat u dit doet de stofzuigerzak om er zeker van te zijn dat alle specerijen zijn verdwenen.
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om kruidnagels en peperkorrels uit tapijten te verwijderen. Eén manier is het gebruik van een stofzuiger met een spleetzuigmondstuk. De spleetzuigmond kan in de ruimtes tussen de vezels van het tapijt worden gestoken waar de specerijen zich hebben vastgezet. Een andere manier om de kruiden te verwijderen is met een harde borstel of bezem. De haren van de borstel of bezem kunnen worden gebruikt om ze uit de vezels van het tapijt te schrapen. Tenslotte kunt u ook een stofzuiger met een meubelborstel gebruiken. De bekledingsborstel kan worden gebruikt om de kruiden los te maken van de tapijtvezels.