Hoe maak ik zelf schoonmaak doekjes?

VragenCategorie: DiversenHoe maak ik zelf schoonmaak doekjes?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago
Hoe maak ik mijn eigen reinigingsdoekjes? Advies voor diy schoonmaak doekjes maken?
2 Antwoorden
MilanMilan Staf answered 2 jaar ago
Hey, tuurlijk, je eigen schoonmaakdoekjes maken is makkelijk.   Meng gewoon 1 eetlepel castillezeep met 2 kopjes water in een spuitfles. Doordrenk vervolgens een doek of een papieren handdoek met het mengsel en veeg oppervlakken schoon.   Voor extra desinfecterende werking voeg je 10 druppels tea tree olie toe aan het mengsel. Tea tree olie is een natuurlijk antibacterieel en schimmelwerend middel. En dat is het! Je hebt nu je eigen zelfgemaakte reinigingsdoekjes. Veel plezier!
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Er zijn veel manieren om je eigen reinigingsdoekjes te maken. U kunt een eenvoudig mengsel van water en azijn gebruiken, of u kunt wat essentiële oliën toevoegen voor een lekkerdere geur. Hier is een recept met etherische oliën: Ingrediënten:
1 kop gefilterd water
2-3 eetlepels witte azijn
10 druppels tea tree olie
10 druppels citroenolie
5 druppels lavendel olie Instructies: 1. Combineer het water, de azijn en de essentiële oliën in een kleine spray fles. Goed schudden om te combineren
2. Om de reinigingsdoekjes te maken, knip je een washandje of een papieren handdoek in vieren. Leg het doekje in het mengsel en laat het een paar seconden intrekken.