Hoe kun je vlekken van bessen verwijderen?

VragenCategorie: Vlekken verwijderenHoe kun je vlekken van bessen verwijderen?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago
Hoe kom je van bessenvlekken op kleding af? Dus hoe haal je bessen uit kleding?
2 Antwoorden
AvatarNoah Staf answered 2 jaar ago
Om vlekken uit bessen te verwijderen, kunt u proberen een mengsel van witte azijn en water te gebruiken. Spoel de vlek eerst af met koud water om de vlek los te maken. Meng vervolgens gelijke delen witte azijn en water door elkaar en dompel een doek in de oplossing. Leg het doekje op de vlek en laat het een paar minuten zitten voordat u het weer met koud water uitspoelt. Droog de vlek ten slotte af met een handdoek.
Avataradmin Staf replied 2 jaar ago

Er zijn een paar manieren om vlekken uit bessen te verwijderen. Eén manier is het gebruik van een theelepel witte azijn gemengd met een kopje water. U kunt ook zuiveringszout of waterstofperoxide gebruiken. Een andere manier is om een pasta te maken van zuiveringszout en water, en dit vervolgens op de vlek te wrijven. Laat de pasta ongeveer 10 minuten op de vlek zitten voordat u hem afspoelt met koel water. Ten slotte kunt u in de handel verkrijgbare vlekkenverwijderaars gebruiken die speciaal zijn gemaakt voor groente- en fruitvlekken.

AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om vlekken uit bessen te verwijderen. Een daarvan is het gebruik van koude melk, die kan helpen om de vlek los te maken. Een andere manier is het gebruik van witte azijn, die ook kan helpen om de vlek los te maken. Tenslotte kunt u zeep en water gebruiken. Zorg ervoor dat u de bessen daarna goed afspoelt, zodat er geen zeepresten achterblijven.