Hoe kun je parfum vlekken verwijderen?

VragenCategorie: Vlekken verwijderenHoe kun je parfum vlekken verwijderen?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago
Hoe kun je een parfum vlek uit kleding wassen?
2 Antwoorden
AvatarAdrienne Staf answered 2 jaar ago
Hi, er zijn een paar manieren om parfumvlekken te verwijderen. Een daarvan is het gebruik van een oplosmiddel voor stomerijen, dat in de meeste winkels te koop is.   Een andere optie is het gebruik van afwasmiddel gemengd met water. Breng de oplossing aan op de vlek en laat het een paar minuten zitten voordat u het met water wegspoelt.   Een laatste optie is het gebruik van ammoniak. Ook hier brengt u ammoniak rechtstreeks op de vlek aan en laat u het een paar minuten inwerken voordat u het met water wegspoelt.
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Het kan lastig zijn om parfumvlekken te verwijderen, maar hier zijn een paar tips die kunnen helpen: - Probeer een beetje afwasmiddel op de vlek te gebruiken en zachtjes te schrobben met een tandenborstel.
- Als dat niet werkt, kunt u proberen azijn of ammoniak te gebruiken. Wees heel voorzichtig met deze producten, want ze kunnen schadelijk zijn bij verkeerd gebruik.
- Een andere optie is het gebruik van waterstofperoxide. Laat het kledingstuk ongeveer 30 minuten in waterstofperoxide weken en spoel het vervolgens uit met koud water. Hopelijk werkt een van deze methodes voor u!