Hoe kun je nicotine aanslag en vlekken verwijderen?

VragenCategorie: Vlekken verwijderenHoe kun je nicotine aanslag en vlekken verwijderen?
AvatarFinn Staf asked 12 maanden ago
Kent u trucs of tips die gebruikt kunnen worden voor nicotine aanslag en vlek verwijderen uit kleding?
2 Antwoorden
AvatarNoah Staf answered 12 maanden ago
Hi, er zijn een paar manieren om nicotinevlekken en -aanslag te verwijderen. U kunt een in de handel verkrijgbaar schoonmaakmiddel gebruiken, zoals Formula 409, of uw eigen schoonmaakmiddel maken door 1 kwart witte azijn te mengen met 1/4 kopje zuiveringszout.   Om nicotinevlekken te verwijderen, drenkt u een doek in het reinigingsmiddel en wrijft u over het bevlekte oppervlak tot de vlek verdwenen is. Zorg ervoor dat u goed spoelt met water en volledig droogt. Aanslag kunt u wegschrobben met een borstel of u giet de reiniger op het oppervlak en laat het een paar minuten inwerken voordat u het schoonveegt. Goed naspoelen en volledig afdrogen.
AvatarJanneke Staf answered 12 maanden ago
Nicotine is een zeer hardnekkige stof, en het kan moeilijk zijn om alle aanslag en vlekken te verwijderen. Er zijn echter enkele methoden die kunnen helpen: - Week het gebied een paar minuten in azijn, en schrob het vervolgens met een tandenborstel.
- Breng citroensap aan op het gebied, laat het een paar minuten inwerken en schrob het vervolgens met een tandenborstel.
- Gebruik zuiveringszout om het gebied te schrobben.
- Gebruik waterstofperoxide om het gebied te schrobben.