Hoe kun je nicotine aanslag en vlekken verwijderen?

VragenCategorie: Vlekken verwijderenHoe kun je nicotine aanslag en vlekken verwijderen?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago
Kent u trucs of tips die gebruikt kunnen worden voor nicotine aanslag en vlek verwijderen uit kleding?
2 Antwoorden
AvatarNoah Staf answered 2 jaar ago
Hi, er zijn een paar manieren om nicotinevlekken en -aanslag te verwijderen. U kunt een in de handel verkrijgbaar schoonmaakmiddel gebruiken, zoals Formula 409, of uw eigen schoonmaakmiddel maken door 1 kwart witte azijn te mengen met 1/4 kopje zuiveringszout.   Om nicotinevlekken te verwijderen, drenkt u een doek in het reinigingsmiddel en wrijft u over het bevlekte oppervlak tot de vlek verdwenen is. Zorg ervoor dat u goed spoelt met water en volledig droogt. Aanslag kunt u wegschrobben met een borstel of u giet de reiniger op het oppervlak en laat het een paar minuten inwerken voordat u het schoonveegt. Goed naspoelen en volledig afdrogen.
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Nicotine is een zeer hardnekkige stof, en het kan moeilijk zijn om alle aanslag en vlekken te verwijderen. Er zijn echter enkele methoden die kunnen helpen: - Week het gebied een paar minuten in azijn, en schrob het vervolgens met een tandenborstel.
- Breng citroensap aan op het gebied, laat het een paar minuten inwerken en schrob het vervolgens met een tandenborstel.
- Gebruik zuiveringszout om het gebied te schrobben.
- Gebruik waterstofperoxide om het gebied te schrobben.