Hoe kun je lippenstift vlekken verwijderen?

VragenCategorie: Vlekken verwijderenHoe kun je lippenstift vlekken verwijderen?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago
Hoe verwijder je lippenstiftvlekken uit kleding? Hoe haal je lippenstift uit kleding?
3 Antwoorden
AvatarAdrienne Staf answered 2 jaar ago
Hoi Finn, er zijn een paar manieren om lippenstiftvlekken te verwijderen. Voor lichte lippenstiftvlekken kunt u een zachte gezichtsreiniger of make-upverwijderaar gebruiken. Voor hardnekkigere vlekken kunt u een beetje olijfolie of babyolie gebruiken. Doe de olie op een watje en dep de vlek totdat hij weg is. U kunt ook alcohol of waterstofperoxide gebruiken als dat nodig is. Test deze methodes eerst op een verborgen plek om er zeker van te zijn dat ze uw stof niet beschadigen.
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om lippenstiftvlekken te verwijderen. Voor lichte lippenstiftvlekken kunt u een droogtrommeldoekje gebruiken om de vlek te deppen en dan gaat hij er zo af. Voor hardnekkiger lippenstiftvlekken kunt u WD-40 of alcohol gebruiken. Spuit WD-40 of alcohol op de vlek en laat het een paar minuten zitten. Dep de vlek vervolgens met een schone doek totdat de vlek weg is.
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om lippenstiftvlekken te verwijderen. Voor lichte lippenstiftvlekken is zachtjes deppen met een vochtig doekje voldoende. Voor hardnekkigere vlekken kunt u een beetje afwasmiddel of waspoeder op het doekje gebruiken. Zorg ervoor dat u het daarna goed afspoelt.