Hoe kun je het beste warmte vlekken in kersenhout repareren of de vlekken verwijderen?

VragenCategorie: Vlekken verwijderenHoe kun je het beste warmte vlekken in kersenhout repareren of de vlekken verwijderen?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago
Wat is uw favoriete methode voor het repareren van kersenhout of hardnekkige vlekken verwijderen in kersenhout?
2 Antwoorden
AvatarNoah Staf answered 2 jaar ago
Hi Finn, er zijn een paar manieren waarop u kunt proberen om hittevlekken uit kersenhout te verwijderen. Eén manier is het gebruik van een potloodgum. Wrijf met de gum in een cirkelvormige beweging over de vlek totdat deze weg is.   Als dat niet werkt, kunt u ook proberen een Mr. Clean Magic Eraser te gebruiken. Maak de gum nat en boen de vlek totdat hij weg is.   Als geen van deze methodes werkt, kunt u ook een pasta van zuiveringszout en water gebruiken. Breng de pasta aan op de vlek en laat hem ongeveer een uur zitten voordat u hem afveegt met een vochtige doek.
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Er zijn een paar dingen die u kunt doen om te proberen hittevlekken uit kersenhout te verwijderen. Gebruik eerst een mild schoonmaakmiddel, zoals Murphy's Oil Soap. Als dat niet werkt, kunt u ook een tandenborstel met bleekmiddel gebruiken om de vlek weg te schrobben. Tot slot, als al het andere mislukt, kunt u proberen het gebied waar de vlek zich bevindt op te schuren.