Hoe kun je het beste een koffiepot schoonmaken?

VragenCategorie: DiversenHoe kun je het beste een koffiepot schoonmaken?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago
Hoe vaak moet je je koffiepot reinigen?
3 Antwoorden
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago

Hallo, de beste manier om een koffiepot schoon te maken is door hem te vullen met gelijke delen azijn en water, en hem dan vijf minuten in de magnetron op de hoogste stand te zetten.

De azijn helpt bij het oplossen van koffieoli├źn of resten die zich in de pot hebben opgehoopt, terwijl het water helpt alles weg te spoelen. Laat de pot wel afkoelen voordat u hem weer gebruikt, want de azijn kan behoorlijk zuur zijn.

AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
De beste manier om een koffiepot schoon te maken is door hem te vullen met gelijke delen azijn en water en hem een paar uur te laten staan. Daarna schrobt u de pot met een borstel en spoelt u hem af met heet water. U kunt de kan ook vullen met water en afwasmiddel, een paar uur laten staan, schrobben met een borstel en naspoelen met heet water.
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
De beste manier om een koffiepot schoon te maken is door een combinatie van azijn en zuiveringszout te gebruiken. Om een koffiepot schoon te maken met azijn en zuiveringszout, vult u de pot met gelijke delen azijn en water. Voeg 1/4 kopje zuiveringszout toe. Breng het mengsel aan de kook en laat het dan ongeveer een uur afkoelen. Spoel de pot af met heet water.