Hoe kun je appelsap vlekken uit kleding verwijderen?

VragenCategorie: Vlekken verwijderenHoe kun je appelsap vlekken uit kleding verwijderen?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago

Wat is je beste advies voor appelsap vlek verwijderen uit kleding? Is er iets dat de vettige, olieachtige resten van appelsap vlek uit je kleding kan verwijderen?

2 Antwoorden
Avataradmin Staf answered 2 jaar ago
De beste manier om een appelsapvlek te verwijderen is om deze zo snel mogelijk te behandelen met een oplossing van koud water en witte azijn. Dep de vlek met de oplossing en laat het een paar minuten zitten. Spoel de vlek vervolgens af met koud water en was zoals gewoonlijk. Als de vlek al is ingetrokken, kunt u een oplossing van waterstofperoxide gebruiken. Dep de vlek met de oplossing en laat deze een paar minuten zitten. Spoel de vlek vervolgens af met koud water en was zoals gewoonlijk.
AvatarAdrienne Staf answered 2 jaar ago
Appelsap is een zeer zure drank en kan ernstige vlekken veroorzaken op stoffen. De beste manier om vlekken van appelsap te verwijderen is om de vlekken voor te behandelen met een wasmiddel dat enzymen bevat, voordat u de kleding in de machine wast. Als de vlekken niet worden verwijderd door voorbehandeling, kunnen ze worden behandeld met een vlekkenverwijderingsstick of -vloeistof voordat ze worden gewassen.