Hoe kun je Amaryllis vlekken verwijderen?

VragenCategorie: Vlekken verwijderenHoe kun je Amaryllis vlekken verwijderen?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago
Wat is het eerste wat je zou doen als iemand je vertelt dat hij een Amaryllisplant op zijn shirt heeft en dus hoe krijg je Amaryllis vlek uit je kleding?
2 Antwoorden
Avataradmin Staf answered 2 jaar ago
Amaryllisvlekken kunnen moeilijk te verwijderen zijn, maar er zijn een paar dingen die u kunt doen. Eén mogelijkheid is het gebruik van waterstofperoxide. Laat de vlek een paar minuten in waterstofperoxide weken en spoel het daarna af met koud water. Een andere optie is het gebruik van azijn. Laat de vlek een paar minuten in azijn weken en spoel vervolgens met koud water. Als deze methoden niet werken, kunt u ook bleekwater gebruiken. Week de vlek een paar minuten in bleekwater en spoel het daarna af met koud water. Vermijd contact met uw ogen wanneer u deze methode gebruikt.
AvatarNoah Staf answered 2 jaar ago
Amaryllisvlekken kunnen worden verwijderd met een beetje afwasmiddel en wat bleekmiddel. Maak eerst de vlek nat en doe er dan een klein beetje afwasmiddel op. Wrijf zachtjes met uw vingers over de vlek om hem los te maken. Voeg vervolgens een kleine hoeveelheid bleekmiddel toe aan de vlek en laat dit ongeveer 10 minuten inwerken. Spoel de vlek af met warm water en dep hem droog met een handdoek. De vlek zou nu verdwenen moeten zijn. Zo niet, herhaalt u het proces tot de vlek verdwenen is.