Hoe kun je aanslag uit een thee- of koffiekan verwijderen?

VragenCategorie: Vlekken verwijderenHoe kun je aanslag uit een thee- of koffiekan verwijderen?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago
Wat is jouw favoriete methode voor een thee- of koffiekan reinigen?
2 Antwoorden
AvatarNoah Staf answered 2 jaar ago
Hey Finn, aanslag is een dun laagje corrosie dat zich vormt op het oppervlak van metalen die in contact komen met zuurstof en water. De beste manier om aanslag te verwijderen is met een mengsel van citroensap en zuiveringszout.   Om de aanslag van uw thee- of koffiepot te verwijderen, begint u met het mengen van 1/4 kop citroensap en 1/4 kop zuiveringszout. Breng het mengsel aan op een doek, en gebruik dan de doek om de aanslag van de pot te schrobben. Spoel de pot af met water en droog hem daarna af met een handdoek.
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren waarop u aanslag van uw thee- of koffiepot kunt verwijderen. Sommige mensen raden een oplossing van azijn en water aan, terwijl anderen het gebruik van zuiveringszout en water aanraden. Een andere methode is het gebruik van aluminiumfolie en kokend water.
Bedek de aluminiumfolie met zuiveringszout, leg het op de bodem van de pot en giet er kokend water overheen. Laat het een paar minuten zitten en schrob het daarna met een zachte borstel. Zorg ervoor dat u daarna goed spoelt.