Hoe krijg je de douche goed schoon?

VragenCategorie: DiversenHoe krijg je de douche goed schoon?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago
Wat hebben andere mensen je verteld over een douche schoonmaken?
2 Antwoorden
AvatarNoah Staf answered 2 jaar ago
Hey Finn, de beste manier om je douche schoon te krijgen is door een trekker te gebruiken. Met een trekker verwijder je al het vuil en zeepresten die zich na verloop van tijd ophopen. U kunt een wisser kopen bij elke bouwmarkt. Als u geen wisser hebt, kunt u een spons of doek gebruiken om de douche schoon te maken. Maak de spons of lap eerst nat en wrijf hem dan over het vuil en zeepresten. Zorg ervoor dat u de spons of doek na elke beweging uitspoelt, zodat hij niet vastkoekt in vuil en zeepresten.
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om je douche schoon te krijgen. U kunt azijn en zuiveringszout, citroensap of bleekmiddel gebruiken.
  • Als je azijn en zuiveringszout wilt gebruiken, meng je 1/2 kopje azijn met 1/4 kopje zuiveringszout. Breng het mengsel aan op een schrobborstel en schrob vervolgens de douchewanden en vloer. Goed naspoelen met water.
  • Als u citroensap wilt gebruiken, meng dan het sap van 2 citroenen met 2 kopjes water. Spuit het mengsel op de muren en vloer van de douche en laat het 10 minuten intrekken. Goed schrobben met een borstel, daarna afspoelen met water.
  • Als u bleekmiddel wilt gebruiken, verdunt u 1/2 kopje bleek met water. Spray dit op de tegels, laat het even intrekken en spoel daarna goed af.